Προβληματισμός για τους λιγοστούς Λέσβιους στους πίνακες

13/08/2013 - 14:49 Τελευταία τροποποίηση στις 13/08/2013 - 22:06

Vouranis_ypodeiksi_Thermi1Απολυτη επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του "SL" από την περασμένη Παρασκευή (9/8) σχετικά με τους πίνακες της ΚΕΔ και τη συμμετοχή σε αυτούς Λέσβιων διαιτητών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα τους πίνακες για τη Γ' και Δ' Κατηγορία και σε αυτούς συγκαταλέγονται συνολικά τέσσερις διαιτητές από τη Λέσβο, τρεις από τον τοπικό Σύνδεσμο και ένας από τη Μακεδονία.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βουρανή (φωτό αριστερά), ο οποίος υποβιβάσθηκε στη Γ' Εθνική από τη Football League που βρισκόταν μέχρι πρότινος. Εκεί θα συναντήσει τον Παναγιώτη Κουκούλα, του Συνδέσμου Μακεδονίας, ο οποίος αποτελεί τον "Βενιαμίν" της κατηγορίας σε ηλικία μόλις 21 ετών, μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Syvris_diaititis1Στον πίνακα της Δ' Εθνικής παρέμεινε ο Απόστολος Καρμοίρης και ο Γιώργος Παντελαίων. Ο δεύτερος μάλιστα συγκαταλέγεται στους υποψήφιους διαιτητές για άνοδο στη Γ' Εθνική.

Σε ότι αφορά τους παρατηρητές διαιτησίας, υπάρχει τριπλή εκπροσώπηση της Λέσβου στη Football League 2. Συγκεκριμένα, στον πίνακα τοποθετήθηκαν οι Στεργίου, Πηγάσης και Παπουτσέλλης.

Να σημειωθεί ότι στις 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν τα αγωνιστικά τεστ για τους βοηθούς και τους νέους διαιτητές της Δ' Εθνικής, εκεί όπου μεγάλες πιθανότητες να συμπεριληφθούν στους πίνακες έχουν από πλευράς Λέσβου οι Συβρής (φωτό δεξιά), Ψαρρός, Κάντας, Κολαμπάς και Κατσάνης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το πρωί θα δοθούν οι γραπτές εξετάσεις και το απόγευμα τα αγωνιστικά τεστ.

Άξιο αναφοράς είναι πάντως το γεγονός, πώς μια τόσο μεγάλη Ένωση όπως αυτή της Λέσβου "έχασε" θέσεις στους πίνακες των διαιτητών, αντί να συμβεί το αντίθετο με τον προβιβασμό κάποιων ταλαντούχων στις ανώτερες κατηγορίες. Το παρασκήνιο εξάλλου στους κόλπους της διαιτησίας, εκεί όπου οι Ενώσεις πιέζουν την ΚΕΔ για να προωθηθούν τα "δικά" τους παιδιά, είναι έντονο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey