Με επιτυχία τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών

25/09/2013 - 13:05

Vouranis_kitrini_slΤην επιτυχή έκβαση των αγωνιστικών τεστ των διαιτητών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, χαιρετίζει με ικανοποίηση η ΕΠΣ Λέσβου μέσω του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Χάρη Καλλία. Για το εξαιρετικό επίπεδο στο οποίο εμφανίστηκαν οι διαιτητές της Λέσβου, έμεινε ικανοποιημένος και ισχυρός παράγοντας της λεσβιακής διαιτησίας Γιώργος Κουκούλας.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η φιλότιμη προσπάθεια της ΕΠΣ Λέσβου μέσω του site της "www.epsl.gr" να ενημερώνει για όλες τις δραστηριότητες και της ειδήσεις που την αφορούν, πάει... στράφι με τη μέχρι σήμερα λειτουργία του διαδικτυακού τόπου της.

Είναι αναγκαιότητα -κι αυτό το καταθέτουμε καλόπιστα- να αλλάξει ή να βελτιωθεί ο τρόπος ανάρτησης των δημοσιευμάτων, προκειμένου να μπορούν και οι αθλητικοί συντάκτες να λαμβάνουν τις πληροφορίες ευκολότερα. Η ανακοίνωση αυτή για την ιστορία, αφορά γεγονός που έγινε πριν από 10 ημέρες και ήταν αναρτημένη ανάμεσα στη δημοσίευση των ορισμών της διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με εξαιρετική επιτυχία έγιναν τη Τετάρτη 18-09-13 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης τα αγωνιστικά tests των Διαιτητών ποδοσφαίρου της ΕΠΣΛ.

Έλαβαν μέρος 26 Διαιτητές που θα διευθύνουν αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων. Άλλοι 5 που διακαιολογημένα απουσίαζαν θα αγωνιστούν σε άλλη ημερομηνία, μαζί με 2 που κόπηκαν στα όρια (150άρια).

Αξίζει να αναφερθεί ότι 4 Διαιτητές έκαναν 22-(150άρια), 7 Διαιτητές 20-(150άρια), ενώ οι υπόλοιποι έκαναν με άνεση το όριο των (10) όπως είχε αποφασισθεί.

Πρίν όλοι έτρεξαν 6-(40άρια) με επιτυχία. Σε νεώτερη ημερομηνία θα διαγωνιστούν σε γραπτό test και σε video  test, όπως γίνεται εδώ και 4 χρόνια.
Τα test έκαναν τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ.κ. Ε. Παπουτσέλλης, Θ. Στεργίου ο εκπαιδευτής Γ. Κουκούλας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ε. Πηγάσης.
Εδώ επισημαίνεται και η άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ ΕΠΣΛ και Συνδέσμου.

Παρόμοια test έγιναν προ 10 ήμερου στη Μύρινα για τους 13 Διαιτητές της Λήμνου.

Ώς πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας τους συγχαίρω και τους ζητώ να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΚΑΛΛΙΑΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey