Τους έβαλε ξανά τα γυαλιά ο Βερρής!

23/10/2013 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:22


Για δεύτερη φορά φέτος ο Δημήτρης Βερρής απέδειξε τους λόγους που θεωρείται ένας από τους ταλαντούχους βοηθούς διαιτητές στη χώρα μας τη δεδομένη περίοδο.

Ο ρέφερι από την Άγρα, μετά την ολόσωστη απόφασή του στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Βέροια να κατακυρώσει γκολ των φιλοξενούμενων την ώρα που όλοι οι "ειδήμονες" ισχυρίζονταν πως είναι οφσάιντ, πήρε κυριολεκτικά πάνω του μια ακόμα δύσκολη φάση στο πρόσφατο ματς της 8ης Αγωνιστικής ανάμεσα σε ΟΦΗ και Εργοτέλη.

Ο Βερρής, κάνοντας χρήση του τροποποιημένου άρθρου 11, έτρεξε... σφαίρα στη σέντρα μετρώντας κανονικά το γκολ του ΟΦΗ, που προκάλεσε αντιδράσεις και απορίες από τη μεριά του Εργοτέλη. Όμως ο Λέσβιος βοηθός είχε απόλυτo δίκιο, εφαρμόζοντας ρητά όσα προβλέπει ο κανονισμός, αφού ο Παπάζογλου κέρδισε την κεφαλιά σε κόρνερ του Γκαλέτι και ενώ ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη Αθανασίου είχε βγει, πάνω στη γραμμή του τέρματος ήταν ενας συμπαίκτης του και ενδιάμεσα τους ενας επιθετικός του ΟΦΗ. Καθώς η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, ο Περογαμβράκης παραμέρισε για να μην έχει συμμετοχή και πολύ σωστά ο Λέσβιος βοηθός έφυγε προς τη σέντρα, με τον διαιτητή Κάμπαξη να μετρά το γκολ.

Μια δύσκολη φάση με ένα σωρό παίκτες μπροστά στον Βερρή, που δικαίωσε απόλυτα τον 33χρονο βοηθό διαιτητή. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί σε μια εξίσου δύσκολη φάση και πέρυσι σε ματς του Πλατανιά, απόδειξη ότι ο Δημήτρης, πέρα από τα κλασικά οφσάιντ, δείχνει ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα αν συνεχίσει με την ίδια επιτυχία στις διαιτησίες του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey