Windsurf 3Style Cup στο Σίγρι!

31/07/2012 - 17:42 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2012 - 18:19

Η Λέσβος γίνεται σημείο συνάντησης των απανταχού φίλων του Windsurf στην Ευρώπη, αφού το Σίγρι θα φιλοξενήσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 3Style.

Μια μοναδική διοργάνωση, που θα διεξαχθεί 10-12 Αυγούστου στο δυτικό άκρο του νησιού και θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Απομένουν λιγότερες από 10 μέρες και οι προεγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, με τη λίστα συμμετοχών να γεμίζει με τους κορυφαίους surfers διαφόρων χωρών της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας και της Αυστρίας.

Οι περισσότεροι surfers θα φτάσουν στη Λέσβο σχεδόν με την έναρξη του Sigri 3Style Area Cup. Οι διοργανωτές έχουν προβλέψει να πραγματοποιηθεί ένα "warm-up session" στις 9 Αυγούστου, στο πλαίσιο της τελετής έναρξης των αγώνων.

Επίσημα, οι εγγραφές ξεκινούν το πρωί της Παρασκευής (10/8) και οι πρώτες διαδρομές θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα. Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει συνεχής αγωνιστική ροή με πλούσιο θέαμα.

Άπαντες περιμένουν τα μελτέμια να κάνουν την εμφάνισή τους στην περιοχή, ώστε να βοηθήσουν τους διαγωνιζόμενους. Ωστόσο ακόμα κι αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, ένα jet ski θα βρίσκεται εκεί για να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη διοργάνωση έχει θεσμοθετηθεί και ειδικό χρηματικό έπαθλο για τον νικητή, ύψους 5.000€ με το ποσό εγγραφής ανά συμμετέχοντα να μην ξεπερνά τα 70€.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey