Με επιτυχία το Φεστιβάλ του ΝΟΜ

15/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 13:37


Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης και ο Σύλλογος Φίλων Κωπηλασίας της πόλης μας, διοργάνωσαν την Κυριακή σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, το 1ο Φεστιβάλ Κωπηλασίας «Ρούλα Βαμβακίτου», στην Πλατεία Σαπφούς.

Από νωρίς το απόγευμα, παλιοί και νέοι αθλητές του ΝΟΜ βρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης, μαζί με αρκετό κόσμο, που παραβρέθηκε στο φεστιβάλ θέλοντας να γνωρίσει από κοντά το άθλημα, τους πρωταθλητές της Λέσβου, αλλά και το ελπιδοφόρο μέλλον της.

Η γιορτή της κωπηλασίας περιελάμβανε αγώνες με κωπηλατικές λέμβους από τους αθλητές του ΝΟΜ και εργομετρικούς αγώνες, οι οποίοι μάλιστα ήταν ελεύθεροι για το κοινό.

Παράλληλα βραβεύτηκε η πρωταθλήτρια του ομίλου Ρούλα Βαμβάκιτου, για τη συνολική πρόσφορα στην κωπηλασία, μετρώντας τις περισσότερες και σημαντικότερες εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις στο νησί μας από το 1978 έως το 1987. Η σπουδαία κωπηλάτρια αναδείχθηκε 11 συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας,  κάτι που έχουν πετύχει πολύ λίγοι αθλητές σε όλα τα σπορ στη χώρα μας, ενώ διακρίθηκε διεθνώς κατακτώντας δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια σε βαλκανικούς αγώνες, ήταν επίσης στην 4η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων το 1982, αλλά και στην 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο νέων το 1983.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων στους συμμετέχοντες. Μεγάλοι χορηγοί του 1ου Φεστιβάλ Κωπηλασίας του ΝΟΜ ήταν η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ", η αθλητική ιστοσελίδα "www.sportlesvos.gr", καθώς και τα καταστήματα "Fame Coffee", "Ανταλλακτικά Αθηνιώτης" και "Κρέατα Γαϊτανή".

Festival_kopilasias_NOM1_wide

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey