Δοκιμασίες αξιολόγησης στο ΝΟΜ

01/04/2013 - 19:49

kopilasia_action1Μια καλή ευκαιρία για να αξιολογήσουν το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μυτιληνης, αποτέλεσαν οι αγωνιστικές δοκιμασίες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (30/3).

Οι δύο προπονήτριες του ΝΟΜ, Άννα Ζαχαρίου και Δέσποινα Μαρίνου, υποδέχθηκαν τον Ομοσπονδιακό προπονητή Χάρη Γκίτσα, ο οποίος ήρθε στη Λέσβο για να παρακολουθήσει την πρόοδο των αθλητών και των αθλητριών του Ομίλου στις αναπτυξιακές ηλικίες των 12, 13 και 14 ετών. Στο αγωνιστικό τεστ έλαβαν μέρος συνολικά 10 παιδιά, που τα πήγαν αρκετά καλά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στον εκπρόσωπο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα στους γεννηθέντες το 1999 έλαβαν μέρος οι Ραφαήλ Δημάκης, Κωνσταντίνος Λάππας, Αντώνης Ανδρόνικος, Αντώνης Ζαφειρέλλης, Ιγνάτης Παπουτσής, Μυρτώ Τζιάκα και Θεανώ Μάτα. Στην κατηγορία γεννηθέντων το 2000 συμμετείχε ο Μιχάλης Χαχάλης, ενώ στην αντίστοιχη του 2001 ο Γιάννης Γιακμής και ο Μανώλης Δεμερτζής. Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή, όλοι οι αθλητές βρίσκονται ανάμεσα στο top-10 των κατηγοριών τους Πανελληνίως.

Στο Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης στρέφουν πλέον το βλέμμα στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν σε λίγες ημέρες στον Κόλπο της Γέρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey