Τετάρτη (7/12) μεσημέρι με Παναχαϊκή

01/12/2016 - 17:58 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2016 - 18:07

Μπορεί οι Πατρινοί να πίεζαν με κάθε τρόπο, ώστε ο αγώνας του Κυπέλλου Γ' Εθνικής με αντίπαλο τον Αιολικό να διεξαχθεί σε μια... φυσιολογική ώρα λόγω του εργάσιμου της ημέρας, ωστόσο το αυτί των διοικούντων την ομάδα της Μυτιλήνης δεν... ίδρωσε, με αποτέλεσμα να μην τροποποιηθεί το πρόγραμμα της 2ης Αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της διοργάνωσης.

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής, σύμφωνα και με δημοσιεύματα από την Πάτρα, πρότειναν ακόμα και να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα διαμονής και μεταφοράς του Αιολικού, για το ταξίδι της επιστροφής πίσω στη Μυτιλήνη, αρκεί ο αγώνας να γινόταν αργότερα την Τετάρτη, με απογευματινή ώρα έναρξης.

Όμως, επιθυμία των ανθρώπων του Αιολικού και ειδικά του τεχνικού τιμ ήταν να μην επιβαρυνθούν οι ποδοσφαιριστές με μία ακόμα ημέρα εκτός νησιού, αφού αυτό θα άλλαζε και το σχεδιασμό των προπονήσεων εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα. Έτσι, οι "κυανόλευκοι" κατέθεσαν αίτημα προς την ΕΠΟ για τον ορισμό του αγώνα πιο νωρίς, με την αρμόδια επιτροπή να αποφασίζει σέντρα στις 13:00, την μεθεπόμενη Τετάρτη (7/12), ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά ο Αιολικός.

Η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Γ' Εθνικής έρχεται έτσι μετά τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναργειακό στο Γήπεδο Λουτρών και την επόμενη, ξανά εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας της Μυτιλήνης, κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey