Τα προγνωστικά του Στρατή Νησιώτη...

19/10/2012 - 21:31 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2012 - 22:00

Nisiotis_Stratis_coach_Keravnos_AfalwnaΣτραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής θα είναι τα βλέμματα όλων στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, αφού στο Γήπεδο του Παπάδου η πρωτοπόρος Αναγέννηση Γέρας υποδέχεται τον πρωταθλητή Όλυμπο Αγιάσου, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής.

O προπονητής του Κεραυνού Αφάλωνα Στρατής Νησιώτης μιλά στο "SL" γενικά για την κατηγορία και ειδικά για την πορεία της ομάδας του, δίνοντας παράλληλα τα προγνωστικά του για τα παιχνίδια της 6ης Αγωνιστικής.

Ένα γενικό σχόλιο για το πρωτάθλημα και τη μάχη του τίτλου...

"Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι υπόθεση δύο ομάδων. Ο τίτλος θα κριθεί μεταξύ Γέρας και Αγιάσου. Δεν πιστεύω με τίποτα, ότι θα μπορούσε ο Διαγόρας να μπει σφήνα αναμέσά τους και να διεκδικήσει κάτι καλό..."

Ο Κεραυνός μπορεί να ξεκινησε με νίκη στην πρεμιέρα, όμως διανύει ένα αρνητικό σερί από τότε. Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

"Πρώτος στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή. Από κει και πέρα ότι καλύτερο πλασάρισμα μπορούμε να πετύχουμε. Ξεκίνησαμε με ένα καλό αποτέλεσμα, στη συνέχεια κάναμε ήττες, αλλά απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Θα μπορούσαμε βέβαια να πάρουμε κάποιους βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η συνέχεια ελπίζω ότι θα είναι καλύτερη όμως..."

Τα προγνωστικά του Στρατή Νησιώτη...

6η Αγωνιστική (20/10, 16:00)

Βύρων Μόριας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής "1Χ"
"Ο Βύρων έχει μείνει πίσω στο ξεκίνημα. Είναι καλή ομάδα, παίζει στην έδρα της και πιστεύω ότι το θέλει πολύ το ματς. Περισσότερο κι από το Διαγόρα."

Άναξος-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας "Χ"
"Ισοπαλία. Η Άναξος είναι ομάδα που παίζει κλειστά και με αντεπιθέσεις. Όμως και ο Ατρόμητος είναι μαθημένος στο μικρό γήπεδο."

Θύελλα Πηγής-Λιονταράκια (21/10, 11:00) "1Χ"
"Αμφίρροπο ματς. Η Θύελλα δεν έχει ξεκινήσει καλά. Αντίθετα τα Λιονταράκια μάζεψαν αρκετούς βαθμούς. Κοινή έδρα, όμως δίνω προβάδισμα στην ομάδα της Πηγής."

Αιγέας Πλωμαρίου-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους "1"
"Ξερός άσσος."

Αναγέννηση Γέρας-Όλυμπος Αγιάσου "Χ1"
"Ντέρμπι που αν ξεφύγει από την ισοπαλία, θα γύρει προς την έδρα. Μεγάλο ρόλο στο ματς θα παίξει πάντως η διαιτησία..."

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Αετός Λουτρών (21/10, 16:00) "Χ2"
"Έχει αρκετές τιμωρίες η ομάδα της Σκάλας. Το ματς θα γίνει και στην Αγία Παρασκευή. Νομίζω ότι ο Αετός, που μαζεύτηκε τώρα με τον Κουτρομπίλα, θα είναι ανεβασμένος και μπορεί να πάρει τους βαθμούς"

Κεραυνός Αφάλωνα-Παπανικολής Ερεσού "-"
"Το θέλουμε πολύ το ματς. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα. Οι παίκτες έχουν καταλάβει σε τι θέση βρισκόμαστε. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω πως θα έρθει και το καλό αποτέλεσμα..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey