Ανάσα για "Παλλέ", έμπλεξε ο Βύρων

02/04/2016 - 22:20 Τελευταία τροποποίηση στις 04/04/2016 - 14:01

27η Αγωνιστική
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-0 (1-0)
Κουκούλας, Παράσχου, Καραμπάσης - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Βρατσάνος

Παρουσία αρκετών φιλάθλων στις εξέδρες του Γηπέδου Αγίας Παρασκευής, ο τοπικός Διαγόρας πήρε τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Ανεμώτιας με σκορ 2-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Χριστόφορου Νεζάι, με μια βολίδα από πολύ μακριά στο 20ο λεπτό. Το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ, διαμορφώθηκε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτη Δελόλμα.

Κεραυνός Αφάλωνα-Οδυσσέας Ελύτης 0-0 (0-0)
Κάντας, Φαναρτζής, Καραγιάννης - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Κεραυνός και Οδυσσέας Ελύτης στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Παμφίλων. Ο αγώνας είχε λιγοστές φάσεις και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Η ομάδα του Αφάλωνα ζήτησε πέναλτι σε μια ανατροπή του Κανόγκα εντός περιοχής, με τον διαιτητή Κάντα να έχει αντίθετη άποψη. Οι φιλοξενούμενοι, στην καλύτερή τους στιγμή στο ματς, είχαν δοκάρι με τον Μανιό.

Αιγέας Πλωμαρίου-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 6-1 (5-1)
Μποντάκης, Οικονόμου, Συβρής - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Ασταμάτητος στην έδρα του ο Αιγέας Πλωμαρίου θριάμβευσε και επί του Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους με το εντυπωσιακό 6-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Αζάμπι, που πέτυχε χατ τρικ, ενώ δύο ακόμα γκολ πρόσθεσε ο Χρυσάφης και ένα ο Δαφιώτης για την ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη, που είχε και δοκάρι με τον Γιαννίκο. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Κουρκουμέλλη, μειώνοντας προσωρινά σε 3-1 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αναγέννηση Γέρας-Όλυμπος Αγιάσου 0-2 (0-1)
Πατσατζής, Βουλγαρέλλης, Συβρής - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Με μια εμφάνιση που δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης του κινήτρου του, ο Όλυμπος πήρε σημαντική νίκη μέσα στον Παπάδο επί της αδιάφορης βαθμολογικά Αναγέννησης Γέρας με σκορ 0-2. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα της Αγιάσου είναι στο +8 από τη διακεκαυμένη ζώνη και μπορεί αν αισθάνεται πολύ άνετα σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές της παραμονής στην Α’ Κατηγορία. Ο Ψαρρός πέτυχε το 0-1 έπειτα από ασίστ του Τσαμπλάκου και ο Καζάνης το τελικό 0-2 μετά από ασίστ του Καλουτζή, ο οποίος είχε και δοκάρι, ενώ την ίδια τύχη είχε και μια προσπάθεια του Σπάχι.

Παλλεσβιακός-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 5-0 (2-0)
Κουλουδής, Πούλος, Καρμίρης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Κουλουκάκης

Με ένα προσωπικό σόου του Δημήτρη Κούτσα, ο οποίος πέτυχε καρέ, σκοράροντας τέσσερα γκολ, ο Παλλεσβιακός θριάμβευσε επί της αδύναμης Προοδευτικής Σκάλας Καλλονής με τελικό αποτέλεσμα 5-0. Το πέμπτο τέρμα για την ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη σημείωσε ο Καβαλίκας. Πλέον, η ομάδα της Μυτιλήνης έχει απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, απέχοντας επτά ολόκληρους πόντους από τον Ερμή Παμφίλων.

Βύρων Μόριας-Αχιλλέας Πέτρας 1-2 (0-1)
Παντελαίων, Οικονόμου, Μέστρος - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμός

Σε περιπέτειες μπήκε ο Βύρων Μόριας, μετά την εντός έδρας ήττα του από τον Αχιλλέα Πέτρας με 1-2, απέχοντας τέσσερις πόντους από τη γραμμή του υποβιβασμού τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α’ Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στα μέσα του πρώτου μέρους με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Στρατή Σκαρακάκη. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Αχιλλέας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καραμιχαλάκη, αλλά λίγο αργότερα κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Πάντα. Το μόνο που κατάφερε ο Βύρων ήταν να μειώσει χτύπημα πέναλτι του Κυριάκου Κουνιαρέλλη στο 70ο λεπτό.

Αίγειρος Μυστεγνών-Πολιχνίτος 2-0 (1-0)
Βουρανής, Βλουτέλλης, Μέστρος - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Ο Αίγειρος μπορεί να παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, λόγω των αρκετών απουσιών που έπρεπε να διαχειριστεί ο Θοδωρής Παπαλόπουλος, ωστόσο η ομάδα των Μυστεγνών κέρδισε με 2-0 τον Πολιχνίτο. Οι πρωταθλητές Λέσβου προηγήθηκαν με δυνατό σουτ του Χριστοδούλου και με τον ίδιο τρόπο ο Μαλακός διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Ξινό, αλλά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το ματς.

Αετός Λουτρών-Ερμής Παμφίλων 2-1 (0-0)
Βουρανής, Βασιλακάκης, Ψύλλος - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Στο ανακαινισμένο Γήπεδο Λουτρών, ο τοπικός Αετός υποχρέωσε σε ήττα τον Ερμή Παμφίλων, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ήταν πάντως καλύτεροι από τον αντίπαλό τους και προηγήθηκαν δίκαια με 2-0, χάρη στα γκολ των Κροτσίδα και Καλλιματζέρου, μετά από ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο η ομάδα των Παμφίλων έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαβασιλειάδη. Ο Ερμής μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουγιουμτζή, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Ελευθερίου, επαναφέροντας την αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο.

  Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey