Πρωταθλητής ο Ηρακλής, το Σάββατο ο τελικός

18/04/2016 - 16:37

Έφτασε η ώρα για την ανάδειξη του υπέρ-πρωταθλητή της ΕΠΣ Λέσβου, ο οποίος θα πάρει και το προνομιούχο εισιτήριο για την εκπροσώπηση της Ένωσης στα επερχόμενα μπαράζ ανόδου προς τη Γ’ Εθνική.

Το ερχόμενο Σάββατο (23/4) θα διεξαχθεί στη Μύρινα ο τελικός ανάμεσα στους πρωταθλητές Λέσβου και Λήμνου, σε ένα νοκ – άουτ ματς, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας. Ο Αίγειρος Μυστεγνών, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στη Λέσβο, ολοκλήρωσε το Σάββατο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, τερματίζοντας στην κορυφή με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο Αιγέα Πλωμαρίου. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου ήταν η καλύτερη όλων φέτος και δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην παρθενική της μάλιστα συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία, γράφοντας ιστορία στο λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Προβληματισμός για τους απόντες

Ωστόσο, ο προπονητής του Αίγειρου «πονοκεφαλιάζει» για τους απόντες από τον τελικό. Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο Καραδημητράκης, μετά τον τραυματισμό του. Όμως το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα Καπταγιάννης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο το Σάββατο στο «Μίζεργκαν» της Ανεμώτιας, κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο, και η συμμετοχή του στην αποστολή είναι ιδιαίτερα αμφίβολη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αιολικού αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους του ρόστερ του Αίγειρου, προσφέροντας λύσεις τόσο δημιουργικά, όσο και ανασταλτικά. Ο Παπαλόπουλος θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, ελπίζοντας να προλάβει τον τελικό.

Πρωταθλητής ο Ηρακλής Ατσικής στη Λήμνο

Το πρωτάθλημα του γειτονικού νησιού ολοκληρώθηκε χθες με τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού ανάμεσα σε Ηρακλή Ατσικής και Κεραυνό Αγίου Δημητρίου, δύο ομάδες που μονομάχησαν από την αρχή μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του τροπαίου. Στους διπλούς τελικούς ο Ηρακλής επικράτησε με συνολικό σκορ 5-3. Μετά το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα στο Γήπεδο Κοντιά, χθες η ομάδα της Ατσικής κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια στο γήπεδο της, μετά από συναρπαστικό ματς που έληξε με 3-1 υπέρ της και πλέον προετοιμάζεται για το μεγάλο ματς, που θα αναδείξει τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΛ στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ’ Εθνική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey