Με το μυαλό στην... κούπα ο Αίγειρος!

22/04/2016 - 21:11 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2016 - 21:31

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη... Λήμνο για τον Αίγειρο Μυστεγνών, που αύριο στις 5 το απόγευμα θα μονομαχήσει με αντίπαλο τον Ηρακλή Ατσικής, για τον τίτλο της ΕΠΣΛ και το προνομιούχο εισιτήριο στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική.

Ο τελικός της Ένωσης, σε επίπεδο Νομού, θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Μύρινας και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Αίγειρος θα αγωνιστεί σε τέτοιας κρισιμότητας ματς, μιας και ως νεοφώτιστος στην Α' Κατηγορία ζει παιχνίδι με το παιχνίδι το όνειρό του, γράφοντας παράλληλα και κάθε φορά μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του.

Η αποστολή της ομάδας των Μυστεγνών θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς το πρωί του Σαββάτου με προορισμό τη Λήμνο. Μαζί της θα ταξιδέψουν και αρκετοί φίλοι της ομάδας, που αναμένεται να δημιουργήσουν τη δική τους εξέδρα στο γήπεδο, ενισχύοντας τους παίκτες με τη φωνή και το χειροκρότημά τους.

Ο προπονητής του συλλόγου, Θοδωρής Παπαλόπουλος, μιλώντας στο "SL" προσπάθησε να εξηγήσει την κρισιμότητα της αναμέτρησης, αν και ο ίδιος είναι από τους πλέον έμπειρους σε τέτοια κομβικά ματς, έχοντας παίξει αντίστοιχο τελικό στο πρόσφατο παρελθόν με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, τον Όλυμπο Αγιάσου, αλλά και τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας. "Είναι ένα δύσκολο ματς, το γνωρίζουμε και πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη και η κατάκτηση του τίτλου, ώστε να χαρίσουμε ένα ακόμα τρόπαιο στο σύλλογο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο, που μας στήριξε όλη τη σεζόν και θα μας ακολουθήσει και στη Λήμνο. Θέλουμε να προχωρήσουμε παραπέρα, να παίξουμε στα μπαράζ και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις ελπίδες μας για άνοδο στη Γ' Εθνική. Υπάρχουν βέβαια κάποιες ελλείψεις βασικών παικτών, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να αντεπεξέλθουμε, αφού αυτό το ματς είναι ένα και μοναδικό μέσα στη σεζόν." 

Για τον Αίγειρο Μυστεγνών παραμένει αμφίβολος ο Γιώργος Καπταγιάννης, που τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στη Λήμνο και ο Παπαλόπουλος θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού πρώτα δοκιμάσει στο ζέσταμα τον αστράγαλό του. Εκτός μάχης πάντως είναι οι Καραδημητράκης και Παπακώστας, που όλη τη σεζόν πρόσφεραν πολύτιμες λύσεις στην ομάδα.

Διαιτητής του τελικού θα είναι ο Κουλουδής, με βοηθούς τους Θανέλλα και Καλδάνη. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey