Στον απόηχο της νίκης του Αιγέα στο ντέρμπι

10/12/2016 - 18:38

Ο Αιγέας ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του ντέρμπι της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου, με αντίπαλο τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, που διεξήχθη στο "Μιχαλέλλειο". Με τη νίκη τους οι Πλωμαρίτες εισχώρησαν στην προνομιούχο τετράδα της βαθμολογίας, εκμεταλλυόμενοι την ήττα της Αναγέννησης Γέρας από τον Αίγειρο. Με τη σειρά της η ομάδα των Μυστεγνών πλησίασε στον πόντο από την κορυφή της βαθμολογίας, σε ένα φετινό πρωτάθλημα ιδιαίτερα αμφίρροπο μέχρι τώρα.

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα για τον Αιγέα, ο προπονητής της ομάδας του Πλωμαρίου Στέλιος Μουντανάρης μιλώντας στο "SL", επεσήμανε την ανωτερότητα των ποδοσφαιριστών του: "Πιστεύω πως σήμερα δείξαμε τις πραγματικές δυνατότητες του Αιγέα. Ήταν ένα ντέρμπι πολύ δυνατό, με έντονο πάθος, αρκετές φάσεις αλλά και πολλές κάρτες. Ωστόσο δεν υπήρχε σκοπιμότητα από καμία ομάδα, δίχως καθυστερήσεις σε όλο το 90λεπτο. Από την πλευρά μας ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι, ήμασταν άριστα διαβασμένοι και κάναμε όλα όσα έπρεπε για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα έδειξε ανώτερη στο γήπεδο, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλο γκολ."

Εκ μέρους του συλόγου της Αγίας Παρασκευής, μίλησε στο "SL" ο επί σειρά ετών παράγοντας της ομάδας Τόμι Χατζηκυριαζής, που ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, ενώ έδωσε και το στίγμα των φετινών προθέσεων του Διαγόρα και μάλιστα μετά από μια δύσκολη στιγμή, λόγω της πρώτης ήττας: "Σήμερα δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο σκληρό και σε πολλές περιπτώσεις αντιαθλητικό παιχνίδι του Αιγέα. Εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι κάτς. Κάναμε μία ήττα. Παραμένουμε όμως πρώτοι και θα τερματίσουμε πρώτοι."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey