Στον απόηχο του ντέρμπι

18/12/2016 - 18:04 Τελευταία τροποποίηση στις 18/12/2016 - 18:30

Το επεισοδαικό ματς στην Αγία Παρασκευή, ανάμεσα σε Διαγόρα και Αίγειρο Μυστεγνών θα μείνει στην ιστορία για τις 7 κόκκινες καρτες, τα νευρα, την ένταση, αλλά και το ξύλο εντός αγωνιστικού χώρου.

Στον απόχηο του ντέρμπι, ο προπονητής του Αίγειρου Μυστεγνών Θοδωρής Παπαλόπουλος, μιλώντας στο "SL", ήταν απόλυτος για όσα συνέβησαν: "Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Λυπάμαι για όσα έγιναν. Δεν είναι δυνατόν όμως, αυτή η ομάδα μέσα στην έδρα της να δημιουργεί συνεχώς τα ίδια έκτροπα και να μένει ατιμώρητη. Δεν είδα ποτέ την Ένωση να τιμωρεί την έδρα της. Δεν είδα ποτέ διαιτητή να προχωρά σε διακοπή αγώνα. Αν ήταν άλλη ομάδα εδώ σήμερα, αντί του Αίγειρου, θα έτρεμε. Εμείς ήμασταν παλικάρια από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Όφειλε όμως ο διαιτητής να προστατέψει το ίδιο το ποδόσφαιρο και να έδειχνε την ίδια πυγμή σε κάθε απαράδεκτη συμπεριφορά εντός αγωνιστικού χώρου."

Από τη μεριά του, ο επί σειρά ετών παράγοντας του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής Τόμι Χατζηκυριαζής κατονόμασε ως υπάιτιο της έντασης, τον πρώην παίκτη του Νίκο Τριλιανό: "Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, στο οποίο όμως δεν μπήκαμε καλά, με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ. Η χειρονομία του Τριλιανού στον πανηγυρισμό όξυνε τα πνεύματα και ακολούθησαν οι διαπληκτισμοί και οι αποβολές. Παρά την ένταση και τα νεύρα, αποδείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι. Ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το ματς, από τη στιγμή που ο Αίγειρος δεν πέτυχε το 0-2 στις δικές του ευκαιρίες. Για εμάς, ο διαιτητής ελέγχεται σε τρεις περιπτώσεις πέναλτι, καθώς επίσης και στο γεγονός πως άλλοι έπρεπε να αποβληθούν μετά τη διακοπή και άλλοι τελικά αποβλήθηκαν. Θέλω να καταδικάσω όσα συνέβησαν, όπως και τις αποδοκιμασίες προς τον πρώην προπονητή του Διαγόρα Θόδωρο Παπαλόπουλο. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, αλλά δε χωράνε ακραίες συμπεριφορές. Ευχαριστούμε τον κόσμο, που στήριξε την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σας είχα δηλώσει από την περασμένη εβδομάδα, πως ο Διαγόρας ήταν, είναι και θα παραμείνει πρώτος ως το τέλος."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey