Playoffs | Στου δρόμου τα μισά...

11/05/2017 - 12:36 Τελευταία τροποποίηση στις 11/05/2017 - 12:55

Ολοκληρώθηκε ο Α' Γύρος του μίνι πρωταθλήματος των Playoffs στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, τα οποία κρίνουν πρωταθλητή και άνοδο στη Γ' Εθνική, με τα βαθμολογικά δεδομένα της πριμοδότησης πριν την έναρξή τους να έχουν πλέον αλλάξει αισθητά.

Μπορεί ο Αίγειρος να ξεκίνησε με το μπόνους των 6 βαθμών, έχοντας απόσταση +3 από τον δεύτερο Αιγέα, όμως από τη στιγμή που αγνοεί τη νίκη σε τρία ματς η ομάδα των Μυστεγνών παρέδωσε τα ηνία της πρώτης θέσης στους Πλωμαρίτες, οι οποίοι αυτόματα έγιναν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη διατηρεί το πλεονέκτημα, έχοντας μάλιστα και το πιο βατό αγωνιστικό πρόγραμμα έναντι των αντιπάλων της. Κι αυτό γιατί μετά το εκτός έδρας ματς στα Λουτρά με τον Αετό την Κυριακή (14/5), θα υποδεχθεί στο οχυρό του "Μιχαλέλλειου" τόσο τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής (17/5) όσο και τον Αίγειρο Μυστεγνών (21/5). Με το +2 αυτή τη στιγμή από τη 2η θέση, στον Αιγέα αρκούν υπό προϋποθέσεις ακόμα και δύο νίκες, εάν η μία είναι απέναντι στον Αίγειρο.

Η ομάδα των Μυστεγνών από την άλλη μεριά κυνηγά το απόλυτο νικών στα εναπομείναντα ματς, για να είναι σίγουρα πρωταθλήτρια, χωρίς το περιθώριο άλλης γκέλας. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον πάντως, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, είναι πως με το απόλυτο νικών στα δικά του παιχνίδια πρωταθλητής μπορεί να ανακηρυχτεί και ο Διαγόρας, αφού θα έχει το πλεονέκτημα σε μια ενδεχόμενη ισοβαθμία με τον Αιγέα. Γεγονός που καθιστά τη συνέχεια των Playoffs απόλυτα ελκυστική και άκρως ενδιαφέρουσα.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο Αετός Λουτρών, που αναπόφευκτα έχει το ρόλο του ρυθμιστή. Σημειώνεται ότι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα των Λουτρών έκοψε βαθμούς από τον Αίγειρο Μυστεγνών, χάνοντας στις λεπτομέρειες από τον Αιγέα στο Πλωμάρι και από τον Διαγόρα εντός έδρας. Η παρουσία των παικτών του Θεαγένη Διονυσάτου είναι άκρως ανταγωνιστική, δείγμα του σεβασμού προς την μεγάλη ιστορία που κουβαλά ο σύλλογος στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, έστω και αν πρακτικά είναι αδύνατη η κατάκτηση του τίτλου για εκείνον. 

Αποτελέσματα - Πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική (3/5) 
Αιγέας Πλωμαρίου – Αετός Λουτρών 2-0
Αίγειρος Μυστεγνών – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-0

2η Αγωνιστική (7/5)
Αετός Λουτρών – Αίγειρος Μυστεγνών 1-1
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Αιγέας Πλωμαρίου 1-1

3η Αγωνιστική  (10/5) 
Αίγειρος Μυστεγνών – Αιγέας Πλωμαρίου 2-3
Αετός Λουτρών – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

4η Αγωνιστική (14/5) 
Αετός Λουτρών – Αιγέας Πλωμαρίου
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Αίγειρος Μυστεγνών

5η Αγωνιστική (17/5)
Αίγειρος Μυστεγνών – Αετός Λουτρών
Αιγέας Πλωμαρίου – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

6η Αγωνιστική (21/5)
Αιγέας Πλωμαρίου – Αίγειρος Μυστεγνών
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Αετός Λουτρών

  Βαθμολογία  Β.
1. Αιγέας Πλωμαρίου  10
2. Αίγειρος Μυστεγνών 8
3. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 7
4. Αετός Λουτρών 2

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey