Και τώρα οι δυο τους!

14/05/2017 - 19:13 Τελευταία τροποποίηση στις 15/05/2017 - 17:46

Την τύχη τους στα χέρια τους κρατούν Αιγέας Πλωμαρίου και Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, που συνέχισαν με νίκες στην 4η Αγωνιστική των Playoffs, επικρατώντας των Αετού Λουτρών (1-4) και Αίγειρου Μυστεγνών (3-0), αντίστοιχα. Έτσι, αποκτά ενδιαφέρον στέψης η επόμενη αγωνιστική στη διαδικασία της Α' ΕΠΣ Λέσβου, εκεί όπου στο "Μιχαλέλλειο" ο Αιγέας Πλωμαρίου θα επιδιώξει να σηκώσει το πρωτάθλημα και να προβιβαστεί στη Γ' Εθνική, ενώ ο Διαγόρας από την πλευρά του θα διεκδικήσει τις δικές του πιθανότητες για να χαμογελάσει εκείνος στο τέλος. Εκτός μάχης τέθηκε ο Αίγειρος Μυστεγνών, που πλέον περιμένει συνεχόμενα δώρα... 

Αετός Λουτρών-Αιγέας Πλωμαρίου 1-4 (1-1)
Κάντας, Μπάλιακα, Ψύλλος - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητές αγώνα: Χρόνης - Τσαγκάρης

Δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά τα κατάφερε ο Αιγέας, νικώντας μέσα στα Λουτρά τον ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό Αετό με σκορ 1-4. Η ομάδα του Πλωμαρίου μπορεί να προηγήθηκε με αυτογκόλ του Κουρβανιού, αλλά ο Αετός βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει άμεσα με τον Λαγουτάρη. Το 1-1 έμεινε ως το ημίχρονο και στην επανάληψη, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Τελικά το κατάφερε ο Αιγέας, με τη βοήθεια του τερματοφύλακα του Αετού, που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια έπειτά από σέντρα - σουτ του Τηνιακού, καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-2. Κάπου εκεί, η ομάδα των Λουτρών τα παράτησε και οι Πλωμαρίτες σκόραραν δύο ακόμη γκολ με τον ιδιαιτέρως φορμαρισμένο Άνταμ Γκουνλού για το τελικό 1-4.  

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αίγειρος Μυστεγνών 3-0 (2-0)
Κουκούλας, Βερρής, Λυρής - Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Παρατηρητές αγώνα: Πηγάσης - Σταθάκης

Έβγαλε ψυχή για ακόμα μια φορά ο Διαγόρας, που ήταν καθηλωτικός στο κατάμεστο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής, παίρνοντας μια πανάξια νίκη επί του Αίγειρου Μυστεγνών με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στο πρώτο 45λεπτο, σκοράροντας δύο τέρματα με τους Φιλιανό και Σπάρταλη. Στη συνέχεια κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα, έχοντας διάθεση και για περισσότερα γκολ, αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα πιθανά και απίθανα σενάρια σε ενδεχόμενες ισοβαθμίες, ακόμα και τριπλή. Λίγο πριν τη λήξη μάλιστα, ο Διαγόρας πέτυχε τρίτο γκολ με τον Σαμπάνη και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.  

Αποτελέσματα - Πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική (3/5) 
Αιγέας Πλωμαρίου – Αετός Λουτρών 2-0
Αίγειρος Μυστεγνών – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-0

2η Αγωνιστική (7/5)
Αετός Λουτρών – Αίγειρος Μυστεγνών 1-1
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Αιγέας Πλωμαρίου 1-1

3η Αγωνιστική  (10/5) 
Αίγειρος Μυστεγνών – Αιγέας Πλωμαρίου 2-3
Αετός Λουτρών – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

4η Αγωνιστική (14/5) 
Αετός Λουτρών – Αιγέας Πλωμαρίου 1-4
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Αίγειρος Μυστεγνών 3-0

5η Αγωνιστική (17/5)
Αίγειρος Μυστεγνών – Αετός Λουτρών
Αιγέας Πλωμαρίου – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

6η Αγωνιστική (21/5)
Αιγέας Πλωμαρίου – Αίγειρος Μυστεγνών
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Αετός Λουτρών

  Βαθμολογία  Β.
1. Αιγέας Πλωμαρίου  13
2. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 10
3. Αίγειρος Μυστεγνών 8
4. Αετός Λουτρών 2

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey