Η παρακάμερα του «SL» στο Κάτω Τρίτος!

25/10/2017 - 22:47 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2017 - 23:30

Η έκσταση, ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών του Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους, που πανηγυρίζουν το γκολ του Κουρκουμέλλη στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό Αφαλώνα.

Φωτογραφίες | Νίκος Λαγουτάρης

Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές δεν ξεχνούν τον αδικοχαμένο Γιάννη Κατραμάδο, που έχασε τη ζωή του πριν λίγους μήνες κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι στη θάλασσα. Η φανέλα του είναι κρεμασμένη στα κάγκελα, δίπλα από τον πάγκο του Αλκιβιάδη, ώστε να βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα του Κάτω Τρίτους, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι ως αμυντικός.

Έντονα έζησαν το ματς στην εξέδρα οι άνθρωποι του Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους, αγωνιώντας για το εάν θα κρατήσει μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα απέναντι στον Κεραυνό Αφάλωνα. Στη μέση διακρίνεται ο παλιός ποδοσφαιριστής του Αλκιβιάδη και πατέρας του νυν προπονητή της Φίλιας, Τάσου Σπύρου. Στη λήξη του ματς και οι τρεις πανηγύρισαν με σφιγμένες γροθιές το τελικό 1-0!

Γύρισε στο Κάτω Τρίτος για να ενισχύσει τον Αλκιβιάδη, τον οποίο υπηρέτησε πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον αρχηγό Νίκο Κατσούρη, που αγωνίστηκε πέρυσι στον Βύρωνα Μόριας και στο τέλος της φετινής σεζόν θα "κρεμάσει" τα παπούτσια του, αποχωρώντας από την ενεργό δράση. 

Ο παρατηρητής του αγώνα Κομνηνός Κουρός πήρε το "βάπτισμα" στο Κάτω Τρίτος, στο πλάι του Γρηγόρη Σιμιτζή. Ήταν το πρώτο του παιχνίδι σε αυτά τα καθήκοντα και σίγουρα η συνύπαρξή του με τον Γεραγώτη πρώην παράγοντα έχει να του προσφέρει πολλά στη διαχείριση τέτοιων αγώνων.

Ο Γιώργος Σπέρκος, προπονητής του Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους, έζησε με περίσσια αγωνία το ματς από τον πάγκο και στη λήξη συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την εξασφάλιση των τριών βαθμών.

Το ίδιο έντονα έζησε το ματς και ο προπονητής του Κεραυνού Αφάλωνα, Στρατής Μυρογιάννης, που σίγουρα θα ήθελε να φύγει από το Κάτω Τρίτος έστω με το βαθμό της ισοπαλίας, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας.

Ο Θοδωρής Γιακαλής δεν ξέχασε την παλιά του ομάδα, τον Κεραυνό Αφάλωνα, παρακολουθώντας από την εξέδρα την αναμέτρηση στο Κάτω Τρίτος. Λίγες ώρες νωρίτερα η παρακάμερα του "SL" τον είχε εντοπίσει και στα Λουτρά, όπου είδε από κοντά το ντέρμπι της Β' ΕΠΣ Λέσβου ανάμεσα σε Ορφέα Κεραμειών και Παλλεσβιακό. 

Γεμάτη από κόσμο η μικρή κερκίδα του Κάτω Τρίτους, με τους φιλάθλους να στηρίζουν παραδοσιακά τον Αλκιβιάδη στα εντός έδρας παιχνίδια του. Ανάμεσά τους και εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου, ομορφαίνοντας με την παρουσία τους το γήπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey