Δώσε τα προγνωστικά σου!

27/10/2017 - 19:41 Τελευταία τροποποίηση στις 27/10/2017 - 20:37

Με... σπασμένα τα φρένα συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, σα να μην υπάρχει αύριο! Η 7η Αγωνιστική του πρωταθλήματος διεξάγεται μέσα σε μόλις 28 ημέρες από την πρεμιέρα και αυτό αναμφίβολα αποτελεί ρεκόρ για το λεσβιακό ποδόσφαιρο, που μιμείται τους αγωνιστικούς ρυθμούς των προηγμένων χωρών και κάτι περισσότερο!

Η 7η Αγωνιστική περιλαμβάνει ένα σπουδαίο ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Λουτρών, εκεί όπου ο τοπικός Αετός υποδέχεται τον Αίγειρο Μυστεγνών. Επικίνδυνη έξοδο κάνει ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, που δοκιμάζεται στην έδρα του Κεραυνού Αφάλωνα, ενώ ενδιαφέρουσα αναμένεται και η συνάντηση του Οδυσσέα Ελύτη με τον πρωτοπόρο Όλυμπο Αγιάσου. Ο Αιγέας φιλοξενεί στο Πλωμάρι τον ανεβασμένο Μεσότοπο. Τέλος, σε ξερό γήπεδο διεξάγονται τρεις ακόμα αμφίρροπες αναμετρήσεις. Ο Αρίων Μήθυμνας κοντράρεται με την Αναγέννηση Γέρας, ο Ανδρονικάς Παρακοίλων αντιμετωπίζει τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους και ο Πολιχνίτος τίθεται αντιμέτωπος με τον Αχιλλέα Πέτρας. 

Το "SL" επικοινώνησε με τον προπονητή του Αίγειρου Μυστεγνών, Στέλιο Μουντανάρη, ο οποίος μίλησε για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Αετό Λουτρών. "Είμαστε σχεδόν πλήρεις, αφού θα αγωνιστούμε δίχως τον στρατευμένο Κάλφα, χωρίς τον Γιακαλή για επαγγελματικούς λόγους, ενώ υπάρχει και η απώλεια του Ματζουράνη ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό στην πλάτη. Θα είναι ένα ανοικτό ματς και για τις δύο ομάδες. Ο Αετός μπορεί να προέρχεται από ήττα με τον Μεσότοπο στο πρωτάθλημα, η οποία μας προξένησε έκπληξη, αλλά αυτή είναι η ιδιαίτερη ομορφιά του ποδοσφαίρου, αφού ο μικρός μπορεί να κερδίσει τον μεγάλο και αυτό το είδαμε και μεσοβδόμαδα στο κύπελλο, όπου η ομάδα των Λουτρών κόντραρε τον Αιολικό. Ο Αετός είναι μια δουλεμένη ομάδα, με κορμό 2-3 χρόνων. Ο αγώνας είναι κομβικός για τη συνέχεια και για εμάς και για εκείνους."

Στη συνέχεια ο Στέλιος Μουντανάρης έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα ματς της 7ης Αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου.

7η Αγωνιστική - Ορισμοί διαιτησίας

Αιγέας Πλωμαρίου-Μεσότοπος (28/10, 16:00)
"Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Βουρανής, Πατσατζής, Ψύλλος
Παρατηρητής: Πετρέλλης

Σημείο | 1

«Δεδομένος ο άσσος. Ο Αιγέας έχει πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα η έδρα θα παίξει ρόλο, αφού διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε πλαστικό. Πάντα όμως και ο κόσμος είναι ένθερμος στο Πλωμάρι κι αυτό είναι ένα ακόμα προτέρημα για τον Αιγέα.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Ατρόμητος Ανεμώτιας (28/10, 16:00)
"Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Βλουτέλλης, Βουλγαρέλλης, Σαρρής
Παρατηρητές: Κελαϊδίτης, Πάντας

Σημείο | 2Χ

«Πρόκειται για ένα ματς, που μπορεί να μη βρίσκει τον Κεραυνό Αφάλωνα σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν διαθέτει την ομάδα για να πάρει ένα αποτέλεσμα και να κάνει τη ζημιά στον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Ωστόσο, το πρώτο σημείο είναι το "2", αφού δεν μπορεί να παραμεριστεί το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ, έχοντας κάνει παράλληλα και πολύ καλό ξεκίνημα ως τώρα.»

Πολιχνίτος-Αχιλλέας Πέτρας (28/10, 16:00)
Γήπεδο Πολιχνίτου
Μποντάκης, Οικονόμου, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Ανεμός

Σημείο | 1

«Ο Πολιχνίτος είναι μία ομάδα που στην έδρα της εμφανίζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Διαθέτει μάλιστα ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να παίξουν και πιο ψηλά. Είναι μαθημένοι να αγωνίζονται σε ξερό γήπεδο, προσθέτοντας και τη δύναμη στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού τους. Εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει ο Πολιχνίτος να πάρει τη νίκη.»

Αρίων Μήθυμνας-Αναγέννηση Γέρας (28/10, 16:00)
Γήπεδο Μολύβου
Δουκάκης, Πούλος, Φαναρτζής
Παρατηρητές: Πελέκος, Ζαμπάρας

Σημείο | 1Χ

«Ένα παιχνίδι που ξεκινά από το Χ και αν φύγει από την ισοπαλία, θα πάει προς τον άσσο. Ο Αρίων έχει δείξει ως τώρα στο Μόλυβο τη δυναμική του, ενώ και εκτός έδρας δυσκόλεψε αρκετά τους αντιπάλους του, όπως στα Λουτρά. Οι γηπεδούχοι δείχνουν μια σταθερότητα, κερδίζουν τα πιο εύκολα ματς και είναι πάντοτε ανταγωνιστικοί με τους μεγάλους. Εξάλλου είναι η μόνη ομάδα που έκοψε βαθμούς από τον Όλυμπο. Ικανοί λοιπόν για οποιοδήποτε αποτέλεσμα μέσα στην έδρα τους.»

Οδυσσέας Ελύτης-Όλυμπος Αγιάσου (28/10, 16:00)
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Λέκκας, Κακαδέλλης, Καρδάσης
Παρατηρητές: Ντουνιάς, Γονιδέλλης

Σημείο | 2

«Το φαβορί είναι ο Όλυμπος. Το 2 φαντάζει ξεκάθαρα ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Έχει τρανταχτές αδυναμίες ο Οδυσσέας Ελύτης, κυρίως λόγω του μικρού μέσου όρου ηλικίας. Δυστυχώς για εκείνους, η απειρία παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοια ματς.»

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους (28/10, 16:00)
Γήπεδο Παρακοίλων
Παντελαίων, Μπάλιακα, Λυρής
Παρατηρητές: Φιλιππόπουλος, Κεχαγιάς

Σημείο | 1

«Ο Ανδρονικάς έχει στο δυναμικό του κάποιους ποδοσφαιριστές, που ξέρουν να χτυπάνε συγκεκριμένα ματς. Ένα τέτοιο είναι και με τον Αλκιβιάδη, με τον οποίο θα παλέψουν για την αποφυγή της ζώνης των μπάράζ. Ο άσσος είναι μονόδρομος για τον Ανδρονικά, αν θέλει να ελπίζει στην επίτευξη των στόχων του και μέσα στα Παράκοιλα έχει τη δύναμη να επιστρέψει στις νίκες.»

Αετός Λουτρών-Αίγειρος Μυστεγνών (28/10, 16:00)
Γήπεδο Λουτρών
Κουκούλας, Βασιλακάκης, Μεστρός
Παρατηρητές: Χρόνης, Ψάνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey