Η παρακάμερα του «SL» στο ντέρμπι των Λουτρών!

28/10/2017 - 21:10 Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2017 - 17:30

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με πάθος, αλλά χωρίς μεταξύ τους εντάσεις εντός αγωνιστικού χώρου, από τον οποίο όπως ξεκίνησαν το ματς έτσι έφυγαν και στη λήξη, αγκαλιασμένοι.

Ο κόσμος στις κερκίδες ήταν αρκετός και όλοι παρακολούθησαν με αγωνία το ματς, είτε υποστήριζαν τον γηπεδούχο Αετό είτε τον φιλοξενούμενο Αίγειρο.

Κάποια στιγμή στο πρώτο μέρος προκλήθηκε ένας μικρός εκνευρισμός, αλλά στην πορεία οι δύο πλευρές τα βρήκαν και συνέχισαν με χαμόγελα...

Μερικοί πάντως προτίμησαν την... ύπαιθρο, βλέποντας το ντέρμπι πίσω από τους πάγκους και ανάμεσα στις ελιές που υπάρχουν γύρω από το γήπεδο των Λουτρών.

Στο γήπεδο και ο ιδιαίτερα αγαπητός αναγνώστης του "SL", Γιώργος Πολύζος, που εκτός από ποδοσφαιρικός είναι και... δημοσιογραφικός, ρίχνοντας ματιές στο φωτογραφικό φακό κατά την είσοδό του, παρέα με τη σύζυγο του αρχηγού του Αίγειρου Στέλιου Καραδημητράκη, την εγκυμονούσα Στρατούλα, στην οποία ευχόμαστε με το καλό και με έναν πόνο!

Ο Γιώργος Δασκάλου επέστρεψε στα Λουτρά ως αντίπαλος του Αετού, φορώντας τη φανέλα του Αίγειρου. Η ομάδα των Μυστεγνών έχει μάλιστα στο ρόστερ της δύο ακόμα ποδοσφαιριστές με καταγωγή από τα Λουτρά, τον Παντελή Σπάρταλη και τον Μιχάλη Βέντο.

Ο Γρηγόρης Δεληθεοδώρου μπορεί να έπαιζε εκτός έδρας, αλλά από τη φύση του βοηθάει σε όποιο γήπεδο και αν βρεθεί. Το δεξί χέρι του Στρατή Μπότη στον Αίγειρο Μυστεγνών παρακολούθησε από την εξέδρα το ματς και κάποια στιγμή έσπευσε να πιάσει μια μπάλα που βγήκε εκτός γηπέδου.

Από την αγωνία του ο πρόεδρος του Αετού Λουτρών Νίκος Σπανός κατέβηκε από την εξέδρα και παρακολούθησε σχεδόν όλο το β' ημίχρονο πίσω από τα κάγκελα. Μπορεί να ήταν κι εκείνος εκνευρισμένος με τη λήξη, αλλά φρόντισε να ηρεμήσουν γρήγορα τα οξυμένα πνεύματα.

Άψογος στα καθήκοντά του ο γιατρός της αναμέτρησης, Θόδωρος Μουσελίμης, έκανε αρκετές φορές σπριντ για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε κάποιον ποδοσφαιριστή, ενώ στο τέλος έπαιξε και πυροσβεστικό ρόλο σε μια ένταση που προκλήθηκε έξω από το χώρο των αποδυτηρίων.

Αιτία ήταν η διαιτησία του Κουκούλα, από την οποία ο Αετός έχει παράπονα. Κυρίως για τις μη υποδείξεις του βοηθού Μεστρού, που ήταν μπροστά και στις τρεις αμφισβητούμενες στιγμές του ματς, στη φάση του πρώτου γκολ των φιλοξενούμενων (ζητήθηκε οφσάιντ), στη φάση του μαρκαρίσματος προς τον Κούτσα που έβγαινε τετ α τετ (ζητήθηκε αποβολή, δεν δόθηκε ούτε φάουλ), αλλά και στην ανατροπή του Κροτσίδα εντός περιοχής (ζητήθηκε πέναλτι, δόθηκε κόρνερ). Από την άλλη μεριά, ο Βασιλακάκης είχε ένα ήσυχο απόγευμα...

Πρωταγωνιστές της έντασης που έγινε στο τέλος του παιχνιδιού ήταν οι άνθρωποι του Αετού Λουτρών, που τα έβαλαν με τους παρατηρητές του αγώνα Χρόνη και Ψάνη, οι οποίοι άκουσαν τα... πάντα και από τους φιλάθλους που είχαν μαζευτεί έξω από τα κάγκελα, όσο οι διαιτητές έκλειναν το Φύλλο Αγώνα στα αποδυτήρια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey