Δώσε τα προγνωστικά σου!

22/12/2017 - 15:41 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2017 - 15:46

Κανονική δράση στην Α' ΕΠΣ Λέσβου με τη διεξαγωγή της 15ης Αγωνιστικής, δεύτερης στο Β' Γύρο του πρωταθλήματος. Το μεγάλο ματς γίνεται στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής, εκεί όπου ο Ατρόμητος Ανεμώτιας θα υποδεχθεί τον Αετό Λουτρών. Στο «Χρισοφίδειο», ο Όλυμπος Αγιάσου υποδέχεται τον Αρίωνα Μήθυμνας, ενώ στο Κάτω Τρίτος ο τοπικός Αλκιβιάδης αναμετράται με τον Αιγέα Πλωμαρίου.

Ο Πολιχνίτος κοντράρεται στην έδρα του με αντίπαλο την Αναγέννηση Γέρας και στην Πέτρα ο Αχιλλέας καλείται να πάρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στον Ανδρονικά Παρακοίλων. Σπουδαίο ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον στην ουρά της βαθμολογίας διεξάγεται και στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας, στη συνάντηση Κεραυνού Αφάλωνα-Οδυσσέα Ελύτη.

Τέλος, ο Αίγειρος Μυστεγνών τίθεται αντιμέτωπος με τον Μεσότοπο στο Ενωσιακό Θερμής, σε ένα ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλές απουσίες βασικών παικτών. Μιλώντας στο «SL», ο προπονητής του Μεσοτόπου Θόδωρος Γιακαλής επεσήμανε: «Κανονικά πιστεύω πως η αγωνιστική δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί. Εμείς έχουμε μια ομάδα με αρκετούς φοιτητές, οι οποίοι έχουν φύγει για γιορτές, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε αρκετές απουσίες. Μας λείπει εξάλλου και ο τιμωρημένος Άριελ Γκέκα, οπότε πάμε στο ματς με τον Αίγειρο αποδεκατισμένοι. Θα παλέψουμε όμως, όπως κάνουμε εξάλλου σε κάθε παιχνίδι, έστω και αν γνωρίζουμε πως ο αντίπαλος είναι πιο ποιοτικός με πολύ υψηλούς στόχους και φέτος.»

Στη συνέχεια, ο Θόδωρος Γιακαλής έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 15ης Αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου.

15η Αγωνιστική (23/12, 15:00)

Πολιχνίτος-Αναγέννηση Γέρας
Γήπεδο Πολιχνίτου
Λέκκας, Λυρής, Μέστρος
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Σημείο: 2
«Μπορεί η Αναγέννηση Γέρας να μην είχε καλή απόδοση στο Πλωμάρι με τον Αιγέα, όμως έχει αλλάξει προπονητή και σίγουρα αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό. Κακή ομάδα ο Πολιχνίτος γενικότερα. Θα πάω με τους φιλοξενούμενους.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αιγέας Πλωμαρίου
Γήπεδο Κάτω Τρίτους
Συβρής, Πούλος, Βουλγαρέλλης
Παρατηρητής: Ψαρρόπουλος

Σημείο: 2
«Είναι καλύτερος ο Αιγέας Πλωμαρίου Ξεκάθαρο φαβορί για το “2”. Βέβαια θα παίξουν ρόλο οι καιρικές συνθήκες, αφού το γήπεδο θα κρύβει παγίδες εάν είναι λασπωμένο.»

Όλυμπος Αγιάσου-Αρίων Μήθυμνας
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Δουκάκης, Καραμπάσης, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Σημείο: 1
«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Όλυμπος, διαθέτει ποιοτική ομάδα. Ο Αρίων πιθανότατα θα κλειστεί, αλλά έτσι δεν θα έχει καμία τύχη στην Αγιάσο.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αετός Λουτρών
Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» Καλλονής
Βουρανής, Μπάλιακα, Ψύλλος
Παρατηρητής: Κατσαρός

Σημείο: 2
«Ο Αετός έχει πάρει καλά αποτελέσματα τελευταία. Από την άλλη ο Ατρόμητος Ανεμώτιας θα έχει το άγχος για να μείνει σε επαφή με την κορυφή. Πιστεύω όμως ότι η έλευση του Βλαστέλλη στην ομάδα των Λουτρών, την έχει βοηθήσει πολύ και έτσι θα πάω με τη θεωρητική έκπληξη. Διπλό.»

Αχιλλέας Πέτρας-Ανδρονικάς Παρακοίλων
Γήπεδο Πέτρας
Μποντάκης, Φαναρτζής, Κακαδέλλης
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: 2Χ
«Ο Αχιλλέας παίζει με πολλά νεαρά παιδιά. Έτσι όμως δεν θα έχει τύχη. Αν επιστρέψουν κάποιοι καλοί του παίκτες ίσως κοντράρει. Ο Ανδρονικάς αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Οδυσσέας Ελύτης
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Κουκούλας, Βλουτέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Ντουνιάς

Σημείο: 12
«Μετά τη νίκη επί του Αχιλλέα, ο Κεραυνός έχει την ψυχολογία με το μέρος του. Όμως ο Οδυσσέας Ελύτης παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο τελευταία και επίσης σκοράρει με ευκολία, τομέας στον οποίο δυσκολεύεται η ομάδα του Αφάλωνα. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ο Οδυσσέας Ελύτης.»

Αίγειρος Μυστεγνών-Μεσότοπος
Ενωσιακό Θερμής
Πατσατζής, Παντελαίων,Χατζημωϋσής
Παρατηρητής: Χρόνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey