Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας κοντά στην τρίτη ηλικία

23/12/2017 - 21:29 Τελευταία τροποποίηση στις 23/12/2017 - 21:45

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε το πρωί ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, αντιπροσωπεία του οποίου επισκέφθηκε την Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ζαχάρειος», στην Αγία Παρασκευή.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν εκεί πριν το ντέρμπι με τον Αετό Λουτρών, περνώντας αρκετή ώρα με ηλικιωμένους συμπολίτες, στους οποίους μοίρασαν χριστουγεννιάτικα γλυκά, καθώς και κάποια δώρα για τις εορταστικές ημέρες που διανύουμε.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου έδωσε στη δημοσιότητα το μήνυμά της για τη συγκεκριμένη επίσκεψη, τιμώντας την τρίτη ηλικία.  

«Η σημερινή μας επίσκεψη είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Στους δικούς μας ανθρώπους, τους παππούδες, τις γιαγιάδες, τους γονείς μας. Ανθρώπους που κουβαλούν τη σοφία και τις εμπειρίες ζωής πολλών δεκαετιών. Σε αυτές τις γιορτινές ημέρες, το ενδιαφέρον όλων μας επικεντρώνεται στις ανάγκες εκείνων των συνανθρώπων μας, που έχουν διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους αφιερώνοντας το, με αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια, στη δική μας ζωή.

Είναι εκείνοι που συνεχίζουν να προσφέρουν χωρίς φειδώ την αγάπη τους, την πολύτιμη συμβουλή τους, τον ελεύθερο χρόνο τους, τις ίδιες τους τις εμπειρίες. Είναι η γενιά που πέρασε σκληρές δοκιμασίες, οι οποίες πολλές φορές ξεπερνούσαν τις ανθρώπινες αντοχές. Η γενιά που βίωσε τον πόνο της απώλειας, την οδύνη του αποχωρισμού, που είδε τη ζωή της να γκρεμίζεται και όχι μόνο βρήκε το κουράγιο, αλλά είχε και το ψυχικό σθένος να τη χτίσει από την αρχή. Είναι οι συνάνθρωποι μας που αθόρυβα και διακριτικά, πάνω απ’ όλα με αγάπη, μας χαρίζουν μια στάλα από τη σοφία τους, αποζητώντας μόνο λίγη στοργή και συντροφικότητα.

Σε μια εποχή, που ο καθημερινός αγώνας για επιβίωση είναι για όλους σκληρός και αμείλικτος, οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας παραμένουν ο ακούραστος συμπαραστάτης μας. Η ομάδα του Ατρόμητου Ανεμώτιας σας εύχεται από καρδιάς υγεία, γαλήνη και αμέριστη αγάπη. Καλά Χριστούγεννα!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey