Αποχωρήσεις στον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους!

05/01/2018 - 14:09 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2018 - 15:33

Δεν ξεκίνησε καλά το 2018 για τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, αφού προέκυψαν αποχωρήσεις από το ποδοσφαιρικό τμήμα, που θέτουν υπό αμφισβήτηση ακόμα και την εξασφάλιση της παραμονής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Μπορεί η ομάδα του Κάτω Τρίτους να φιγουράρει στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκομιδή 14 πόντων, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην κατηγορία. Ο προπονητής Γιώργος Σπέρκος, αλλά και ο βοηθός προπονητή Στρατής Κατραμάδος αποχώρησαν από το σύλλογο, αφού δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με μόλις 11-12 ποδοσφαιριστές, ένα ρόστερ δηλαδή εξαιρετικά μικρό, υπό τον κίνδυνο μάλιστα ανά πάσα στιγμή η ομάδα να πρέπει να αντεπεξέλθει με αλχημείες είτε λόγω ενός τραυματισμού είτε λόγω κάποιας τιμωρίας.

Ο Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους βαδίζει πλέον σε τεντωμένο σχοινί και μπορεί να μπλέξει σε περιπέτειες εάν δεν αλλάξει κάτι άμεσα. Ακόμα πάντως και αν ο Αχιλλέας Πέτρας με τον Οδυσσέα Ελύτη δεν καταφέρουν να σηκώσουν κεφάλι βαθμολογικά, είναι κρίμα μια ομάδα με αξιοπρόσεκτη παρουσία ως τώρα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου, βάσει της δυναμικής και του ρόστερ της, να πρέπει να υπερβεί μεσούσης της σεζόν τέτοια προβλήματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey