Επίσκεψη ΑΟ Μεσοτόπου στην «Κυψέλη» [vid & pics]

11/01/2018 - 19:34 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2018 - 19:41

Με επικεφαλής τον παράγοντα του συλλόγου Παναγιώτη Βαλελή και την υπεύθυνη των Ακαδημιών Αφρούλα Καμπέρου, παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών της ανδρικής ομάδας. Οι άνθρωποι του ΑΟ Μεσοτόπου συνάντησαν μικρούς και μεγάλους που βρίσκουν θαλπωρή στην «Κυψέλη», προσφέροντάς τους όμορφα δώρα, μα κυρίως πέρασαν δημιουργικά λίγη ώρα μαζί τους. Μάλιστα, η επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου κ. Ευτυχία Λούκου τους ξενάγησε στους χώρους, τα εργαστήρια και γενικώς τις υποδομές στις εγκαταστάσεις της «Κυψέλης», ενημερώνοντας για τις δράσεις της.

Να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι του συλλόγου μετέφεραν τους χαιρετισμούς και τα θερμά συγχαρητήρια του Προέδρου Μανώλη Κωνσταντιδέλλη και του προπονητή Θοδωρή Γιακαλή, που αμφότεροι δεν κατόρθωσαν να βρίσκονται εκεί σήμερα.

Ήταν, εξάλλου, δική τους ιδέα η συγκεκριμένη επίσκεψη στην «Κυψέλη», για την οποία άπαντες εντός του ΑΟ Μεσοτόπου έμειναν εντυπωσιασμένοι από το θαυμάσιο έργο που προσφέρει στα άτομα με αναπηρία, τονίζοντας το κατ' επανάληψη στην Πρόεδρο Άσπα Γραμμού. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, από την οποία πρέπει να παραδειγματιστούμε όλοι μας.

*Σημείωση | Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΟ Μεσοτόπου για το πρωτότυπο δώρο του προς το «SL», με αφορμή το νέος έτος. Ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο - mouse pad, με τη φωτογραφία της ομάδας, ένα σουβέρ με το λογότυπο του συλλόγου, καθώς και μία θήκη γραφείου για χαρτάκια σημειώσεων. Καλή αγωνιστική χρονιά, με ευχές για την επίτευξη όλων των στόχων σας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey