Δώσε τα προγνωστικά σου!

12/01/2018 - 19:32 Τελευταία τροποποίηση στις 12/01/2018 - 19:32

Με το μεγάλο παιχνίδι να διεξάγεται στο «Μιχαλέλλειο» του Πλωμαρίου, ανάμεσα στον τοπικό Αιγέα και τον Ατρόμητο Ανεμώτιας συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λέσβου μετά από διακοπή αρκετών ημερών, λόγω των εορτών, αλλά και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Αίγειρος Μυστεγνών φιλοξενεί τον Πολιχνίτο στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής, ενώ ο Όλυμπος Αγιάσου δοκιμάζεται στην πάντα επικίνδυνη έδρα του Μεσοτόπου, στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Η Αναγέννηση Γέρας υποδέχεται στον Παπάδο τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, ενώ ο Ανδρονικάς Παρακοίλων αναμετράται με τον Οδυσσέα Ελύτη. Τοπικό ντέρμπι στη βόρεια Λέσβο με τον Αρίωνα Μήθυμνας να κοντράρεται με τον Αχιλλέα Πέτρας. Τέλος, στα Λουτρά ο τοπικός Αετός τίθεται αντιμέτωπος με τον Κεραυνό.

Μιλώντας στο «SL» ο προπονητής της ομάδας του Αφάλωνα, Γιώργος Σπετσιώτης, χαρακτήρισε δύσκολο το ματς απέναντι στον Αετό: «Πρόκειται για μια ομάδα που πριν τη διακοπή ήταν ιδιαιτέρως φορμαρισμένη. Εμείς θα αγωνιστούμε χωρίς φόβο και ότι καταφέρουμε να κερδίσουμε θα είναι θετικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε ενίσχυση και πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε κάποιες υποθέσεις ποδοσφαιριστών που μας απασχολούν.»

Ακολούθως, ο Γιώργος Σπετσιώτης έκανε τις δικές του προβλέψεις για τους υπόλοιπους αγώνες της 16ης Αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

Αρίων Μήθυμνας-Αχιλλέας Πέτρας
Γήπεδο Μολύβου
Βουρανής, Βουλγαρέλλης, Σαρρής
Παρατηρητής: Σταυρινός

Σημείο: 1X
«Μαθαίνω ότι έχει ενισχυθεί η ομάδα της Πέτρας, ωστόσο δε γνωρίζουμε αν θα αγωνιστούν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Τον πρώτο λόγο στη συγκεκριμένη έδρα τον έχει ο Αρίων Μήθυμνας.»

Αναγέννηση Γέρας-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
Γήπεδο Παπάδου
Πατσατζής, Κακαδέλλης, Συκάς
Παρατηρητής: Βασιλακακης

Σημείο: 1
«Δεν είναι μόνο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα ο Αλκιβιάδης. Είναι κυρίως το γεγονός πως η Αναγέννηση ολοκλήρωσε θετικά το 2017 και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της. Άσσος.»

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Οδυσσέας Ελύτης
Γήπεδο Παρακοίλων
Συβρής, Οικονόμου, Παράσχου
Παρατηρητής: Κεχαγιάς

Σημείο: Χ2
«Ο Οδυσσέας Ελύτης είναι αδικημένος από τη συγκομιδή των βαθμών του. Ο Ανδρονικάς είναι σε κάμψη. Ευκαιρία να πάρουν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι.»

Αίγειρος Μυστεγνών-Πολιχνίτος
Ενωσιακό Θερμής
Παντελαίων, Καραμπάσης, Τσιμόπουλος
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Σημείο: 1
«Ο Αίγειρος ήταν εξαρχής δυνατός, όμως μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή και με τις νέες μεταγραφές έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να προβάλλει αντίσταση ο Πολιχνίτος. Ξερός άσσος.»

Μεσότοπος-Όλυμπος Αγιάσου
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Λέκκας, Τσογγάρη, Φαναρτζής
Παρατηρητής:Φιλιππόπουλος

Σημείο: Χ2
«Ματς – παγίδα. Η ομάδα της Αγιάσου έχει μικρό ρόστερ και θα δυσκολευτεί απέναντι στον Μεσότοπο, που είναι ανεβασμένος. Αν καταφέρει να φύγει με τη νίκη ο Όλυμπος αυτή θα έχει έρθει με πολύ κόπο.»

Αιγέας Πλωμαρίου-Ατρόμητος Ανεμώτιας
«Μιχαλέλλειο» Γήπεδο Πλωμαρίου
Κουλουδής, Μπάλιακα, Ψύλλος
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Σημείο: 1
«Στη συγκεκριμένη έδρα, το προβάδισμα το έχει πάντοτε ο Αιγέας. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας περνάει μια μικρή κρίση. Οι Πλωμαρίτες είναι πιεστικοί στο γήπεδό τους και προσωπικά, μπορώ να πω ότι διαθέτουν από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία. Επιλέγω τον άσσο.»

Αετός Λουτρών-Κεραυνός Αφάλωνα
Γήπεδο Λουτρών
Δουκάκης, Βασιλακάκης, Πούλος
Παρατηρητής: Πολύμος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey