Δώσε τα προγνωστικά σου!

26/01/2018 - 16:34 Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2018 - 19:04

Εύκολο έργο έχουν θεωρητικά τα φαβορί της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, που οδηγούν την κούρσα στη βαθμολογία, ωστόσο μια υποτιθέμενη απώλεια βαθμών σε τέτοια παιχνίδια πονάει διπλά και απαιτείται προσοχή για να μην αλλάξουν εκ νέου οι ισορροπίες στον πίνακα.

Τη δυσκολότερη έξοδο έχει ο Αετός Λουτρών, που καλείται να βρει τον τρόπο να «δραπετεύσει» από την έδρα του Αρίωνα Μήθυμνας, ώστε να παραμείνει στο κυνήγι των Playoffs. Ο Όλυμπος Αγιάσου υποδέχεται στο «Χριστοφίδειο» τον Πολιχνίτο, ενώ εντός έδρας υποχρέωση έχει και ο Αιγέας, που αναμετράται στο «Μιχαλέλλειο» του Πλωμαρίου με τον Ανδρονικά Παρακοίλων. Στο Κάτω Τρίτος θα βρεθεί ο Ατρόμητος Ανεμώτιας κοντράροντας τον τοπικό Αλκιβιάδη. Στα υπόλοιπα ματς, ο ΑΟ Μεσοτόπου τίθεται αντιμέτωπος με τον Οδυσσέα Ελύτη στην Αγία Παρασκευή και στον Παπάδο η Αναγέννηση Γέρας αγωνίζεται απέναντι στον Κεραυνό Αφάλωνα.

Τέλος, ο Αίγειρος Μυστεγνών φιλοξενεί στο Ενωσιακό της Θερμής τον Αχιλλέα Πέτρας. Μιλώντας στο «SL» ο προπονητής των πρωτοπόρων Γιώργος Κουτρομπίλας σχολίασε: «Αντιμετωπίζουμε την δεδομένη απουσία του Παντελή Σπάρταλη, ο οποίος βρίσκεται στη Σάμο για τις φοιτητικές του υποχρεώσεις. Επίσης είναι αμφίβολος ο τραυματίας Δρακούλης, που αποχώρησε με πρόβλημα στη μύτη στο ματς με τον Όλυμπο στην Αγιάσο. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη, ώστε να παραμείνουμε σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα.»

Ακολούθως, έδωσε και τα δικά του προγνωστικά για τα παιχνίδια της 18ης Αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

18η Αγωνιστική (27/1, 15:00)

Αιγέας Πλωμαρίου-Ανδρονικάς Παρακοίλων
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Κουκούλας, Καρμίρης, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Πετρέλλης

Σημείο: 1
«Νομίζω ότι ο Αιγέας είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Στην έδρα του, παίζει πάντα πολύ δυνατά. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του άσσου κόντρα στον Ανδρονικά Παρακοίλων.»

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Ατρόμητος Ανεμώτιας
Γήπεδο Κάτω Τρίτους
Συβρής, Βουλγαρέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Σημείο: 2Χ
«Πιο ποιοτική ομάδα ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, δε χωρά αμφιβολία. Ο Αλκιβιάδης όμως από την άλλη πλευρά έχει στα υπέρ του το γήπεδο. Διπλό πιστεύω εδώ, με λίγες πιθανότητες και στην ισοπαλία.»

Όλυμπος Αγιάσου-Πολιχνίτος
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Βλουτέλλης, Μπάλιακα, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Σημείο: 1
«Ξερός άσσος. Τι να πούμε εδώ; Ο Όλυμπος έχει αποδείξει τη δυναμική του. Και στην Αγιάσο δεν έχει τύχη ο Πολιχνίτος.»

ΑΟ Μεσοτόπου-Οδυσσέας Ελύτης
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Βουρανής, Καραμπάσης, Τσιμόπουλος
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Σημείο: 1Χ
«Ο Μεσότοπος δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική ανάκαμψη. Έχει ψυχολογική ώθηση λόγω των θετικών αποτελεσμάτων, ενώ και στις ήττες του ήταν ανταγωνιστικός. Περισσότερες πιθανότητες δίνω στον άσσο, με μια μικρή κάλυψη στο Χ.»

Αναγέννηση Γέρας-Κεραυνός Αφάλωνα
Γήπεδο Παπάδου
Δουκάκης, Βασιλακάκης, Πούλος
Παρατηρητής: Πολύμος

Σημείο: 12
«Το παιχνίδι της αγωνιστικής. Σίγουρα η Αναγέννηση βγάζει μια ποιότητα ειδικά μέσα στο Γήπεδο του Παπάδου. Θέλει τη νίκη για να κρατηθεί ψηλά στη βαθμολογία. Αλλά και ο Κεραυνός καίγεται για το τρίποντο, οπότε δεν αποκλείω ακόμα και το 2. Τρίτο σημείο η ισοπαλία.»

Αρίων Μήθυμνας-Αετός Λουτρών
Γήπεδο Μολύβου
Κουλουδής, Ψύλλος, Λυρής
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: Χ2
«Και αυτό πολύ δύσκολο ματς. Ο Αρίων δεν χάνει εύκολα στο Μόλυβο. Γνωρίζει καλά το ξερό γήπεδο και έχει αυτό το ατού. Ο Αετός είναι καλή ομάδα και με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Για εκείνον είναι το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς και πάλι σε ξερό γήπεδο. Πρώτο σημείο η ισοπαλία και μετά περισσότερες πιθανότητες έχει το 2. Δύσκολα θα γείρει υπέρ των γηπεδούχων η αναμέτρηση.»

Αίγειρος Μυστεγνών-Αχιλλέας Πέτρας
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Παντελαίων, Μεστρός, Πατσατζής
Παρατηρητής: Ντουνιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey