Ίδια και απαράλλακτη η κορυφή!

27/01/2018 - 17:02 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2018 - 14:03

Αναλλοίωτη έμεινε η κορυφή της βαθμολογίας στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, μετά τη διεξαγωγή της 18ης Αγωνιστικής. Οι πρωτοπόροι κέρδισαν τους αντιπάλους τους και έτσι τίποτα δεν άλλαξε στα ψηλά πατώματα του πίνακα.

Ο Αίγειρος Μυστεγνών επιβλήθηκε εύκολα του Αχιλλέα Πέτρας (4-0), ενώ ο Αιγέας Πλωμαρίου κέρδισε με αντεπίθεση στο β' μέρος τον Ανδρονικά Παρακοίλων (2-0). Σταθερός εντός έδρας ο Όλυμπος Αγιάσου έκαμψε την αντίσταση και του Πολιχνίτου (2-0). Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας πέρασε από το πάντοτε επικίνδυνο Κάτω Τρίτος, νικώντας τον Αλκιβιάδη (1-2). Θριαμβευτικό ήταν και το πέρασμα του Αετού Λουτρών μέσα από τον Μόλυβο, κερδίζοντας τον τοπικό Αρίωνα (0-4). Τη δυναμική του γηπέδου της επιβεβαίωσε και η Αναγέννηση Γέρας, που πήρε το τρίποντο απέναντι στον Κεραυνό Αφάλωνα (2-1).

Αίσθηση προκάλεσε, τέλος, η τεράστια νίκη του Οδυσσέα Ελύτη μέσα στην Αγία Παρασκευή επί του ΑΟ Μεσοτόπου (0-4), σε ένα ματς με ολιγόλεπτη διακοπή σε μια αφιλόξενη έδρα για τον διαιτητή Βουρανή, που άκουσε πολλά «γαλλικά» περιμετρικά του γηπέδου.

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες | Νίκος Λαγουτάρης

18η Αγωνιστική (27/1, 15:00)

Αιγέας Πλωμαρίου-Ανδρονικάς Παρακοίλων 2-0 (0-0)
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Κουκούλας, Καρμίρης, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Πετρέλλης

Ο Αιγέας επέβαλλε το νόμο του «Μιχαλέλλειου» και απέναντι στον Ανδρονικά, αν και χρειάστηκε να φτάσει το 60ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ. Ο Μαμάκος κέρδισε πέναλτι και ο Αγκόλι το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Οι Πλωμαρίτες έφτασαν και στο τελικό 2-0 με τέρμα του Σαβέλλη.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Ατρόμητος Ανεμώτιας 1-2 (1-1)
Γήπεδο Κάτω Τρίτους
Συβρής, Βουλγαρέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Δύσκολη νίκη για τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, που βρήκε απέναντί του έναν μαχητικό Αλκιβιάδη παρά τις απουσίες του. Βέβαια ελλείψεις είχαν και οι φιλοξενούμενοι, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από ασίστ με τακουνάκι του Ανήφορου, που έβγαλε έτοιμο γκολ στον Ρονάλντο για το 1-0 (13').

Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση με γκολ του Μιχάλη Ελευθερίου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος των αμυντικών (25'). Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολή του Τάκη Ελευθερίου με δεύτερη κίτρινη, χάνοντας έτσι και τον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου με τον Αιολικό την Τετάρτη στον «Ταρλά».

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ωστόσο, ο Ατρόμητος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 63ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γρούβα, έκανε την προβολή ο Ιντζές νικώντας από κοντά τον τερματοφύλακα Δάλλα για το 1-2. Στο 70' τραυματίστηκε ο διαιτητής Συβρής και αντικαταστάθηκε από τον βοηθό Βουλγαρέλλη.

Όλυμπος Αγιάσου-Πολιχνίτος 2-0 (1-0)
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Βλουτέλλης, Μπάλιακα, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Με... σβηστές μηχανές πήρε ο Όλυμπος τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα σφικτό Πολιχνίτο. Ο Αντώνης Καλαφάτης έδωσε την πρωτοπορία στην ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου και το 2-0 έκανε πριν τη λήξη ο νεοαποκτηθείς Καλούλι. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι με Καλαφάτη και Πετρουζέλλη. Δοκάρι είχε όμως και ο Πολιχνίτος με τον Νικέλλη και μάλιστα στο 0-0.

ΑΟ Μεσοτόπου-Οδυσσέας Ελύτης 0-4 (0-2)
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Βουρανής, Καραμπάσης, Τσιμόπουλος
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Φανταστικό ποδόσφαιρο έπαιξε ο Οδυσσέας Ελύτης, πανηγυρίζοντας δίκαιη νίκη. Ο Μανιός (5') άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά ακολούθησε 5λεπτη διακοπή λόγω υβριστικών συνθημάτων. Με την επανέναρξη ο Γιαγλής έκανε το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Μανιός έκανε το 0-3, εκμεταλλευόμενος τα λάθη των γηπεδούχων και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Λεωνίδας Καλουτζής στις καθυστερήσεις. Δοκάρι είχε ο Αναιρούσης για τους φιλοξενούμενους.

Αναγέννηση Γέρας-Κεραυνός Αφάλωνα 2-1 (2-1)
Γήπεδο Παπάδου
Δουκάκης, Βασιλακάκης, Πούλος
Παρατηρητής: Πολύμος

Νίκη με ανατροπή και μάλιστα από ημίχρονο για την ομάδα του Γιώργου Σπάρταλη, κόντρα σε έναν Κεραυνό που μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από το αποτέλεσμα. Ο Ρομέο Ντερβίσι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Σπετσιώτη (0-1), όμως μέσα σε δύο λεπτά οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μαγδαληνό Βλάμο, φτάνοντας αρχικά στην ισοφάριση με εκτέλεση φάουλ και παίρνοντας το προβάδισμα με προβολή. Δύο τετ α τετ χαμένα για τον Κεραυνό με τον Ρομέο και ενδιάμεσα είχε δοκάρι με τον Τακό η Αναγέννηση.  

Αρίων Μήθυμνας-Αετός Λουτρών 0-4 (0-2)
Γήπεδο Μολύβου
Κουλουδής, Ψύλλος, Λυρής
Παρατηρητής: Πελέκος

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Κροτσίδας έκανε το 0-1 για τον Αετό, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Καλλιμαντζέρος με πέναλτι έκανε το 0-2 για τους Λουτραγώτες. Ο Μουτζούρης πέτυχε το 0-3 στην επανάληψη και ο Βλαστέλλης έκανε το 0-4 ελάχιστα λεπτά πριν το τέλος.

Αίγειρος Μυστεγνών-Αχιλλέας Πέτρας 4-0 (2-0)
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Παντελαίων, Μεστρός, Πατσατζής
Παρατηρητής: Ντουνιάς

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ματς ο Αίγειρος, που προηγήθηκε με τον Συβρή. Ο ίδιος παίκτης έγραψε και το 2-0 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Καφαλούκας σκόραρε το 3-0 για την ομάδα του Κουτρομπίλα και στις καθυστερήσεις ο νεοαποκτηθείς Δεσποτίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Να σημειωθεί ότι ο Συβρής άγγιξε το χατ τρικ, έχοντας δοκάρι.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey