Έχασε έδαφος ο Ατρόμητος, ματσάρα στα Παράκοιλα!

04/02/2018 - 19:00

Σε κίνδυνο βρίσκεται η συμμετοχή του Ατρόμητου Ανεμώτιας στα Playoffs, μετά την ήττα στην έδρα του Πολιχνίτου (2-1), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Κι αυτό γιατί ο φορμαρισμένος Αετός Λουτρών πλησίασε πλέον στο -1, επικρατώντας με ανατροπή του ΑΟ Μεσοτόπου (3-2). Εύκολο έργο είχαν οι δύο πρωτοπόροι, Αίγειρος Μυστεγνών και Αιγέας Πλωμαρίου θριαμβεύοντας στις έδρες των Οδυσσέα Ελύτη (0-6) και Αρίωνα Μήθυμνας (0-4). Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε και ο Όλυμπος Αγιάσου στην Πέτρα, νικώντας τον τοπικό Αχιλλέα (1-6). Τρίποντο - ανάσα για τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, μέσα στην έδρα του Κεραυνού Αφάλωνα (0-1). Ματσάρα με 8 γκολ στα Παράκοιλα, στη νίκη του Αλκιβιάδη επί της Αναγέννησης Γέρας (5-3). 

19η Αγωνιστική (4/2, 15:00)

ΑΟ Πολιχνίτου-Ατρόμητος Ανεμώτιας (0-0) 2-1
Γήπεδο Πολιχνίτου
Μποντάκης, Λυρής, Βασιλακάκης
Παρατηρητής: Πηγάσης

Με γκολ του Καββαδά ο Πολιχνίτος άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, ο οποίος όμως βρήκε τον τρόπο να φέρει μέσα σε 10 λεπτά το ματς στα ίσα με γκολ του Κώστα Φιλιανού. Με κόντρα τον άνεμο, ο Πολιχνίτος κατόρθωσε στο 89ο λεπτό να πάρει τη νίκη με σκόρερ τον Ξινό σε μια γρήγορη αντεπίθεση και ενώ το ματς ήταν ανοικτό, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το τρίποντο.

Αετός Λουτρών-ΑΟ Μεσοτόπου (0-1) 3-2
Γήπεδο Λουτρών
Λέκκας, Μπάλιακα, Συβρής
Παρατηρητής: Καλπάκας

Πολύ δύσκολη νίκη σημείωσε ο Αετός στα Λουτρά κόντρα στον Μεσότοπο, ο οποίος έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο 0-1 με γκολ του Κουλουδή. Στην επανάληψη, ο Τζίμης Βλαστέλλης ισοφάρισε σε 1-1 και αφού η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου ανέβασε την απόδοσή της, πέτυχε δύο ακόμα τέρματα με τον Δημήτρη Κούτσα για το 3-1. Λίγο πριν τη λήξη ο ΑΟ Μεσοτόπου μείωσε στο τελικό 3-2 με τον Φοίβο Τσιπά, αλλά δεν υπήρχε περισσότερος χρόνος για ολική επαναφορά. Απευθείας κόκκινη για τον Άκη Μαρμαλέκα και μάλιστα με το που μπήκε στο ματς ως αλλαγή. Παράπονα έχουν φιλοξενούμενοι στη φάση των δύο γκολ. 

Κεραυνός Αφάλωνα-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους (0-0) 0-1
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Κουλουδής, Πούλος, Μέστρος
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Νίκη για τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους αφιερωμένη στον μεγάλο άτυχο Ρονάλντο Σιμόνι, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο 5ο λεπτό του αγώνα σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Τσακίρη. Ωστόσο δεν υπήρχε άλλος «μικρός» στον πάγκο, με αποτέλεσμα ο Αλκιβιάδης να αγωνίζεται με 10 παίκτες σχεδόν σε όλο το ματς. Οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν από το αριθμητικό μειονέκτημα και με ψυχωμένη εμφάνιση κατόρθωσαν στο 84ο λεπτό να πάρουν και το τρίποντο, με γκολ του Μαρίνου Ανήφορου σε κάθετη πάσα του Κόμβου για το 0-1 μέσα σε αποθέωση από τους αρκετούς φίλους της ομάδας.

Δοκάρι είχε ο Μάικ σε σέντρα σουτ στο 20ο λεπτό για τον Αλκιβιάδη, ενώ τεράστια ευκαιρία έχασε ο Κεραυνός με τον Βαρνά στο 23ο λεπτό. Η ομάδα του Αφάλωνα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Στήβεν από το 72ο λεπτό.

Αχιλλέας Πέτρας-Όλυμπος Αγιάσου (0-3) 1-6
Γήπεδο Πέτρας
Βουρανής, Ψύλλος, Παράσχου
Παρατηρητής: Κεχαγιάς

Καμία αντίσταση δεν προέβαλλε ο Αχιλλέας απέναντι στον ανώτερο Όλυμπο, που προηγήθηκε με τον Νίκο Πετρουζέλλη. Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-2 στο ημίωρο, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκέρι Τόρρα πέτυχε το 0-3. Στο 50ο λεπτό ο Μάριο Καλούλι διαμόρφωσε το 0-4 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πετρουζέλλης έφτασε σε χατ τρικ για το 0-5. Το τελικό 0-6 έκανε ο Χουλιάρας με μακρινό σουτ. Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 57' με τον Πάντα. 

Αρίων Μήθυμνας-Αιγέας Πλωμαρίου (0-3) 0-4
Γήπεδο Μήθυμνας
Βουλγαρέλλης, Φαναρτζής, Οικονόμου
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Νικηφόρο πέρασμα από τον Μόλυβο για τον Αιγέα, που «καθάρισε» από το ημίχρονο με γκολ του Άνταμ (0-1) και ακόμα δύο τέρματα από τον Χρυσάφη (0-3). Στην επανάληψη, αφού όλα είχαν κριθεί, ο ρυθμός έπεσε και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Γιώργος Βελούτσος.

Οδυσσέας Ελύτης-Αίγειρος Μυστεγνών (0-3) 0-6
Ενωσιακό Θερμής
Δουκάκης, Καραμπάσης, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Πάντας

Παράσταση για ένα ρόλο στο Ενωσιακό της Θερμής, όπου ο τυπικά φιλοξενούμενος Αίγειρος πήρε τους τρεις βαθμούς με 0-6. Στο 15' ο Βουργουτζής άνοιξε το σκορ, στο 18' ο Τριλιανός έκανε το 0-2 και στο 40' ο Βουργουτζής και πάλι έκανε το 0-3. Στην επανάληψη, ο Συβρής στο 48' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4 για να ακολουθήσουν δύο ακόμα γκολ από τον αμυντικό Κώστα Βαξεβάνη στο 65' και στο 74'.

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Αναγέννηση Γέρας (3-2) 5-3
Γήπεδο Παρακοίλων
Βλουτέλλης, Τσιμόπουλος, Κακαδέλλης
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Σπουδαίο ματς στα Παράκοιλα με... αγγλικό σκορ και χορταστικό θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα και με δύο γκολ του νεαρού Γιώργου Μανούσου προηγήθηκαν με 0-2. Όμως ο Ανδρονικάς αντέδρασε μετά το αρχικό σοκ και με δύο γκολ του Γιώργου Σαμπάνη, το ένα μάλιστα με λόμπα, ισοφάρισαν σε 2-2 και λίγο αργότερα πήραν την πρωτοπορία με 3-2 χάρη σε τέρμα του Φινφίνη. Στο 44ο λεπτό ο Κούκος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα σε αντίπαλο, αφήνοντας τον Ανδρονικά με 10 παίκτες. Στην επανάληψη, ο αγώνας κύλησε στο ίδιο γρήγορο τέμπο. Οι γηπεδούχοι, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα έφτασαν το 4-2 με τον Νικολέλλη. Η Αναγέννηση τα έπαιξε όλα για όλα και με γκολ του Τακού έκανε το 4-3. Όμως στις καθυστερήσεις, εκεί που αναζητούσες την ισοφάριση, δέχθηκε και το 5-3 από το σημείο του πέναλτι με σκόρερ τον Ηλία Νταή. Η ομάδα της Γέρας στάθηκε άτυχη σε δύο περιπτώσεις, όταν Τρεμούλας και Μανούσος σημάδεψαν τα αντίπαλα δοκάρια.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey