Ασταμάτητοι Όλυμπος και Διαγόρας!

06/02/2011 - 18:40 Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2011 - 12:50

18η Αγωνιστική  
Όλυμπος Αγιάσου-Αναγέννηση Γέρας 3-1
Βύρων Μόριας-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 2-1 
Αιγέας Πλωμαρίου-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1-0
Θύελλα Πηγής-Φίλια 2-0 

Αετός Λουτρών-Δόξα Παγιάς 2-1

ΑΕΜ-Αστέρας Νίκης  0-0
Αρίων Μήθυμνας.-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-3

Με τη μεγάλη νίκη του στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Γέρας, ο Όλυμπος διατηρήθηκε στην πρώτη θέση, αποδεκνύοντας πως δύσκολα θα αφήσιε μόνους τους, τους φιλόδοξους Ατρόμητο και Διαγόρα. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής τώρα, πήρε κι αυτή σημαντικό τρίποντο στην έδρα του Αρίονα με 3-1. Στο σπουδαίο ντέρμπι της αγωνιστικής, ΑΕΜ και Αστέρας Νίκης έμειναν ισόπαλοι 0-0, μοιράζοντας βαθμούς και εντυπώσεις...

Αιγέας-Αλκιβιάδης 1-0

Ένα γκολ του Χαλδέζου  ήταν αρκετό για την ομάδα του Πλωμαρίου, για να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, Αιγέας και Αλκιβιάδης τα έπαιξαν όλα για όλα στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να χαμογελούν στο τέλος.

Όλυμπος-Αναγέννηση Γέρας 3-1

Ο Όλυμπος έδειξε στο γήπεδο του Κάτω Τρίτους πως το ήθελε πιο πολύ και τελικά πήρε τους βαθμούς απέναντι στη Γέρα, σε ένα από τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Παπαλόπουλου, προηγήθηκε με 2-0 και έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για την υπόθεση νίκη. Ο Καλουντζής ήταν το πρόσωπο του αγώνα, πετυχαίνοντας δύο γκολ για τους τυπικά γηπεδούχους, με το Λαλά να βάζει το τρίτο. Για τη Γέρα σκόραρε ο συνήθης ύποπτος Τακός.

ΑΕΜ-Αστέρας Νίκης 0-0

Ένα τοπικό ντέρμπι της Μυτιλήνης, φιλοξενήθηκε στα… Πάμφιλα και δεν ανέδειξε νικητή με τη λευκή ισοπαλία να θεωρείται σε γενικές γραμμές δίκαιη. Η ΑΕΜ απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι με τους «μεγάλους» πως τα πάει μία χαρά, ενώ ο Αστέρας χάνοντας δύο βαθμούς στα Πάμφιλα, έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει ενδεχομένως από τώρα και την τετράδα. Ο Πατσατζής έχασε την καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή, σημαδεύοντας το δοκάρι της ΑΕΜ, ενώ για τους γηπεδούχους, ο Σεραφίγγος είχε πολύ καλή στιγμή, αλλά δεν σκόραρε.

Βύρων-Προοδευτική 2-1

Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι στη Μόρια με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο. Ο Βύρων ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με το Βερβέρη και έχασε ακόμη κάποιες καλές ευκαιρίες για διπλασιάσει τα τέρματά του και να καθαρίσει το παιχνίδι. Όμως η «Πρόο» με τον Τζουβανέλλη, ισοφάρισε και άφησε ναοικτούς λογαριασμούς για το δεύτερο μέρος. Στην επανάληψη η ομάδα της Μόριας, κέρδισε πέναλτι στο 50΄ αλλά ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής απέκρουσε αποφασιστικά και έδωσε το έναυσμα για τη μεταμόρφωση της ομάδας της Σκάλας Καλλονής. Η οποία ανέβασε πολύ την απόδοσή της, κυριάρχησε μέχρι το 75΄, αλλά ο Βαρνάς πήρε τη Μόρια από το χέρι και με δικό του τέρμα, της χάρισε ένα σημαντικό τρίποντο.

Θύελλα-Φίλια 2-0

Αρχίζει και… ξεμπουκώνει κατά πως φαίνεται η Θύελλα, που με πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε τη Φίλια και θα μπορούσε να είχε ένα μεγαλύτερο σκορ αν οι Καραγιάννης και Κουκούλης δε σημάδευαν τα δοκάρια της Φίλιας. Ο Τζανετέλλης και ο Λουπέλλης ήταν οι σκόρερς της ομάδας του Παπαδημητρίου, που πήρε άλλο ένα τρίποντο.

Αετός Λουτρών-Δόξα Πλαγιάς 2-1

Σε ένα πολύ αμφίρροπο και εξαιρετικό σημαντικό για τους δύο αντιπάλους παιχνίδι, ο Αετός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, απέναντι στη μαχητική ομάδα της Πλαγιάς. Το γκολ του Γεραγωτέλλη δεν ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους, με τον Αετό να επικρατεί με γκολ των Στρ. Κόκκινου και Άκη Μαρμαλέκα.

Αρίων Μηθ.-Διαγόρας 1-3

Πιο δύσκολα απ΄ όσο φαίνεται, πέρασε ο Διαγόρας από το Μόλυβο, παίρνοντας ένα ακόμη πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που τον διατηρεί σε τροχιά πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε και μεγάλωνε το άγχος για το συγκρότημα του Νίκου Μάτα. Από την άλλη ο Αρίων δεν έδειχνε διατεθειμένος να παραδοθεί αμαχητί και έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ο Γιαλελλής με δύο τέρματα αποδείχθηκε λίρα εκατό για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, που έφτασε στο 3-1 με το Γκιάτα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Βαξεβάνη, ενώ δοκάρια είχαν οι Μελαχροινός και Σ. Παπαδημητρίου για το Διαγόρα.

Βαθμολογία


Σε 18 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Όλυμπος Αγιάσου
43 48-19
2. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 42 57-18
3. Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας 40 48-9
4. Αστέρας Νίκης 32 31-23
5. Αναγέννηση Γέρας 27 27-27
6. Βύρων Μόριας 24 29-28
7. ΑΕΜ 23
29-25
8. Προοδευτική Σκ. Καλλονής 21 30-35
9. Αιγέας Πλωμαρίου 20 25-32
10. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 17
25-38
11. Αετός Λουτρών 17 16-28
12. Φίλια 14 18-47
13. Θύελλα Πηγής
14 21-30
14. Δόξα Πλαγιάς**
11 25-40
15. Αρίων Μήθυμνας
10 13-38

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey