Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολύμπου

10/02/2011 - 22:32 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2011 - 22:39

Όπως λίγο έως πολύ αναμενόταν, στη συνεδρίαση της ΕΠΣ Λέσβου πριν από λίγη ώρα, επικυρώθηκε ομόφωνα η γνωμοδότηση της ΕΠΟ που απέρριπτε την ένσταση του Ολύμπου για την αντικανονική –για εκείνον- συμμετοχή του Γιώργου Μαλακού, στο παιχνίδι των δύο ομάδων πριν από δύο περίπου μήνες στην Αγία Μαρίνα, με νικητές του γηπεδούχους.


Παρουσία όλου του Δ.Σ της Ποδοσφαιρικής Ένωσής μας και του Προέδρου Σταύρου Ψαρρόπουλου που ανέγνωσε τη γνωμοδότηση της ΕΠΟ, αποφασίστηκε λοιπόν να συνεχιστεί ως έχει το πρωτάθλημα, αναγνωρίζοντας πως ο Ατρόμητος δεν είχε δόλο στο λάθος του με το δελτίο του Μαλακού. «Δε θέλαμε να πάρουμε καμία απόφαση του ποδαριού και για αυτό το λόγο, επιλέξαμε να στείλουμε την υπόθεση αυτή στην ΕΠΟ, για να έχουμε μία πιο σφαιρική άποψη και εν τέλει πιο δίκαιη απόφαση», είπε ο κ. Ψαρρόπουλος στη συνεδρίαση και το θέμα πλέον έκλεισε θετικά για τον Ατρόμητο που είχε κερδίσει το παιχνίδι.


Ωστόσο στη συνεδρίαση δε συζητήθηκε η περίπτωση του μηδενισμού του Διαγόρας Αγίας Παρασκευής και αναμένεται και για αυτή την υπόθεση που «καίει» και αφορά άμεσα τους τρεις πρωτοπόρους της βαθμολογίας, η ΕΠΣΛ να βγάλει οριστική απόφαση την ερχόμενη εβδομάδα. Πληροφορίες του sportlesvos.gr αναφέρουν πως για αυτήν την υπόθεση, οι άνθρωποι της Ένωσης προσπαθούν να ενημερωθούν επ΄ ακριβώς για το τι ισχύει για τις ομάδες που υποβιβάζονται από το Περιφερειακό στις τοπικές κατηγορίες και την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να βγάλουν απόφαση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey