Χωρίς το μεγάλο ματς!

19/10/2019 - 11:00

Απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α τοπικής κατηγορίας.

Το πρόγραμμα ανοίγει σήμερα με έναν αγώνα μεταξύ Ανδρονικά και Ατομήτου Ανεμώτιας στα Παράκοιλα. Αύριο Κυριακή ο Αετός υποδέχεται τον Αρίων Μήθυμνας, ο Όλυμπος τη Φίλια και ο Αιγέας τον Ορφέα Κεραμειών με τους γηπεδούχους να έχουν θεωρητικά το προβάδισμα. Στη Σκάλα Καλλονής η Προοδευτική αντιμετωπίζει τα Βασιλικά, στη Θερμή η Αναγέννηση δοκιμάζεται απέναντι στον Οδυσσέα και τέλος ο Απόλλων Δαφίων κοντράρεται με τον Μεσότοπο στην Καλλονή, στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής.  

Ξεχωρίζει το Αλκιβιάδης – Αστέρας Νίκης

Συνέχεια στη Β κατηγορία με την 3η αγωνιστική σήμερα, με τον αγώνα στον Παπάδο να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Για τον νότιο όμιλο ο Πολιχνίτος υποδέχεται τον Αστέρα Ιππείου, ο Αίγειρος τον Αρίων Παλαιοκήπου και στο πιο δυνατό παιχνίδι της αγωνιστικής ο Αλκιβιάδης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Νίκης, ενώ ρεπό έχει ο Κεραυνός.

Στον βόρειο όμιλο Ο Ορφέας Άντισσας αντιμετωπίζει τον Μακαρέα, ο Αχιλλέας τον Καραβαγγέλη και αύριο το πρωί στις 11:30 ο Ταξιάρχης την Άναξο και τον Παπανικολή να έχει ρεπό. Ώρα έναρξης των αγώνων στις 16:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey