Χατζηκυριαζής: "Δε μας προκάλεσε έκπληξη"

25/02/2011 - 14:30 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2011 - 14:50

Ήρεμος και αποφασισμένος να αποδείξει σε όλους, ότι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ο Διαγόρας είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο sportlesvos.gr ο Γενικός Αρχηγός Τόμι Χατζηκυριαζής, μετά την ανακοίνωση από πλευράς ΕΠΣΛ της απόφασης για ισχύ της ποινής αφαίρεσης 6 βαθμών, λόγω των τριών αγώνων στους οποίους δεν αγωνίστηκε πέρυσι η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Τόμι Χατζηκυριαζής δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: "Γνωρίζαμε ότι η απόφαση της ΕΠΣ Λέσβου είναι αρνητική για εμάς και γι' αυτό δε μας έκανε έκπληξη η σημερινή ανακοίνωση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να αποδεχθούμε αυτό που αποφάσισαν ο Πρόεδρος κ. Ψαρρόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, γι' αυτό και σεβόμαστε την επιβολή της ποινής για αφαίρεση 6 βαθμών. Ωστόσο, να είναι σίγουροι όλοι, ότι ο Διαγόρας θα δώσει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και στη διαδικασία των μπαράζ, ακόμα και με μειονέκτημα έδρας, ώστε να διακριθεί, να πάρει τον τίτλο και να στεφθεί ξανά πρωταθλητής Λέσβου".

Σε ερώτηση του sportlesvos.gr και για τη διαφαινόμενη αναδιάρθρωση, την οποία προωθεί η ΕΠΟ και που αν ισχύσει, τότε θα στερήσει φέτος από τους Πρωταθλητές των Ενώσεων τον προβιβασμό τους στη νεα κατηγορία, ο Γενικός Αρχηγός του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής τόνισε: "Όντως, ακόμα κι αν κατακτήσουμε τον τίτλο, υπάρχει ερωτηματικό για την άνοδο. Προσωπικά, θέλω να πιστεύω ότι το νέο μέτρο θα ισχύσει από την επόμενη περίοδο κι όχι από φέτος. Λογικά, μετά την πρώτη μεταβατική χρονιά, η ΕΠΟ θα θεσπίσει κάποιους αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στη νέα κατηγορία. Σε ότι αφορά το Διαγόρα, αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειές μας για άνοδο από φέτος, θα συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε γιατί αυτή η ομάδα έτσι έχει μάθει τα τελευταία χρόνια...".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey