Όλυμπος για... απευθείας κούπα!

05/03/2011 - 22:21 Τελευταία τροποποίηση στις 05/03/2011 - 23:19

 Ο Όλυμπος κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Νίκης στο δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και πήρε σημαντικό προβάδισμα από Ατρόμητο και Διαγόρα που «κόλλησαν» στο «Χ» στο μεταξύ τους παιχνίδι και πλέον κρατάει την τύχη ακόμα και των μπαράζ, αποκλειστικά στα χέρια του!

Το δεύτερο όμως και νικητήριο γκολ του Καζάνη για τον Όλυμπο που ήρθε στο 90΄, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των ανθρώπων και των παικτών του Αστέρα Νίκης, σε μία φάση που υποστηρίζεται πως η μπάλα βρήκε στον Αφαλωνιάτη που παρεμπόδιζε κιόλας από θέση οφσάιντ τον τερματοφύλακα του Αστέρα. Ο βοηθός σήκωσε τη σημαία υποδεικνύοντας το οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής Μποντάκης, πήρε επάνω του τη φάση και κατακύρωσε το γκολ στο 90'!

Οι άνθρωποι του Αστέρα Νίκης κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία, καταγγέλλοντας πως στο Ίππειος έγιναν τα πάντα προκειμένου να κερδίσει η ομάδα της Αγιάσου!

Ωστόσο ο Αστέρας Νίκης που φωνάζει και για το μη καταλογισμό ενός πέναλτι υπέρ του, αλλά και για τη μη αποβολή του Χωματά για αγκωνιά στον Λαμπράκη, πρώτα απ' όλα τα έχει με τη δική του αφλογιστία, αφού ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το είχε κερδίσει εύκολα, τελικά το έχασε σπαταλώντας σπουδαίες ευκαιρίες και έχοντας δύο δοκάρια.

Ο Όλυμπος πήρε σημαντικό ψυχολογικό και ουσιαστικό προβάδισμα στο παιχνίδι, όταν προηγήθηκε στο πρώτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης! Από εκεί και πέρα ο Αστέρας συνήλθε, πίεσε δημιούργησε ευκαιρίες και ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 20΄ με το Διονυσάτο. Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα είχε και σουτ στο δοκάρι, ενώ το ίδιο είχε και ο Πατσατζής!

Όσο η ώρα περνούσε το παιχνίδι άνοιγε χωρίς ωστόσο να μπαίνει ένα δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη ο Όλυμπος έχασε κι αυτός μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με το Χωματά να φτάσει στο 2-1, αλλά τετ α τετ ο έμπειρος επιθετικός αστόχησε. Στην εκπνοή ο Όλυμπος κέρδισε φάουλ στο χώρο του κέντρου, ο Χωματάς το εκτέλεσε και ο Καζάνης με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε τη μπάλα προς την εστία του Αστέρα. Ο Αφαλωνιάτης παρεμβλήθηκε από θέση οφσάιντ στη φάση και η μπάλα αφού ακούμπησε και στον ώμο του, κατέληξε στα δίχτυα!

Μ' αυτά και μ' αυτά, οι άνθρωποι του Αστέρα αποχώρησαν με το τελευταίο σφύριγμα (οι παίκτες ήθελαν να αποχωρήσουν πριν τη λήξη του αγώνα αλλά παρέμειναν έπειτα από έκκληση του Θοδωρή Γιακαλή) εξαγριωμένοι από το γήπεδο, θεωρώντας ως αλλοίωση αποτελέσματος την κατακύρωση του γκολ του Ολύμπου. Την ίδια ώρα που στην Αγιάσο, πλέον σκέφτονται πολύ σοβαρά τη μεγάλη ευκαιρία που έχουν να κατακτήσουν τον τίτλο ακόμη και χωρίς τη διαδικασία των μπαράζ.

Και αυτό σίγουρα πιστώνεται και στον προπονητή της ομάδας Θοδωρή Παπαλόπουλο που με ένα σαφώς λιγότερο λαμπερό ρόστερ από τους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα, φιγουράρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey