Οι προβολείς στο ντέρμπι Διαγόρας-Αετός

23/10/2021 - 10:55 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2021 - 11:22

Ντέρμπι απ΄τα παλιά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣΛ μεταξύ Διαγόρα και Αετού, με τα φώτα να είναι στραμμένα αύριο στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής.

Οι δύο διεκδικητές του τίτλου θα συναντηθούν νωρίς-νωρίς στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα, αφού ακόμα όλες οι ομάδες προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους. Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, με τους γηπεδούχους να μην υπολογίζουν λόγω τραυματισμών τους Σοφιάνη και Διακορώνα, ενώ η συμμετοχή του Κουμπά θα κριθεί την τελευταία στιγμή με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι υπέρ του. Από τον Αετό θα απουσιάσουν οι Βλαστέλλης και  Χρυσάφης, ενώ θέμα υπάρχει και με τον Αλαγιάννη, ο οποίος ωστόσο θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο Ανεμώτιας και ΑΟ Μεσοτόπου. Αύριο, ο Όλυμπος δοκιμάζεται στο γήπεδο Μολύβου κόντρα στην τοπική ομάδα, ο Απόλλων υποδέχεται την Προοδευτική σε έναν εξίσου δυνατό αγώνα, ο Οδ. Ελύτης παίζει στη Θερμή με τον Κεραυνό, ο Αιγέας στο γήπεδο του με τον Ανδρονικά και τέλος στη Γέρα η Αναγέννηση θα αντιμετωπίσει την Φίλια. Όλοι αγώνες θα κάνουν σέντρα στις 16:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey