Ποινών συνέχεια στην Αγία Παρασκευή

15/03/2011 - 21:49 Τελευταία τροποποίηση στις 16/03/2011 - 12:08

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά την τελευταία συνεδρίασή της, αποφάσισε να προχωρήσει σε νέες τιμωρίες αναφορικά με το Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, έπειτα από τις απολογίες τόσο του Γενικού Αρχηγού Τόμι Χατζηκυριαζή, όσο και του ποδοσφαιριστή Φώντα Σταμάτη.

Η ΕΠΣΛ τιμώρησε τον Χατζηκυριαζή με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, με οποιαδήποτε ιδιότητα, για δύο μήνες, ενώ παράλληλα του επέβαλλε και χρηματικό πρόστιμο 100€. Από την άλλη μεριά, ο Σταμάτης καλείται να εκτίσει ποινή 10 ημερολογιακών ημερών. Θυμίζουμε ότι μετά το ματς με τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας, είχε επιβληθεί και ποινή τριών αγωνιστικών στον Σταμάτη, ενώ με δύο αγωνιστικές είχε τιμωρηθεί ο Μελαχροινός και με μια ο Μάτας.

Ο Γενικός Αρχηγός του Διαγόρα, Τόμι Χατζηκυριαζής, δήλωσε στο sportlesvos.gr: "Ειλικρινά δε θα ήθελα να σχολιάσω την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής. Έχω επισημάνει την άποψή μου για τον τρόπο λειτουργίας αυτών των επιτροπών στον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, τον Σταύρο Ψαρρόπουλο. Για εμένα, δεν αλλάζει κάτι από αυτή την ποινή. Είτε μέσα, είτε έξω από το γήπεδο, θα συνεχίσω να προσφέρω όπως κρίνω εγώ στο Διαγόρα. Όλοι στην ομάδα είμαστε σίγουροι, ότι ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου θα επιτευχθεί και μετά τη νίκη μας στην έδρα της Γέρας κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey