Δικαίωση για Διαγόρα και Σταμάτη

22/03/2011 - 23:19

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ είχε αποφασίσει να επιβάλει συμπληρωματική ποινή στον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, Φώντα Σταμάτη, μετά τη συμπληρωματική έκθεση του Δημήτρη Ντουνιά που ήταν ο παρατηρητής του αγώνα με τον Ατρόμητο στην Αγία Μαρίνα, ωστόσο στη σημερινή συνεδρίαση, η ΕΠΣΛ πήρε πίσω την απόφαση της αυτή.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, έπειτα από αίτημα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής επανεξτάστηκε η ποινή της επιπρόσθετης 10ημερης ποινής (είχε τιμωρηθεί αρχικά με τρεις αγωνιστικές) και μελετώντας ξανά την υπόθεση, αποφάσισε να επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή την ποινή ρης αυστηρής έγγραφης επίπληξης.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια δικαίωση και του sportlesvos.gr, που ήταν μπροστά στο περιστατικό που επικαλέστηκε ο κ. Ντουνιάς στη συμπληρωματική του έκθεση, αναδεικνύοντας το θέμα. (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικό ρεπορτάζ)

Το ποινολόγιο της Α' Κατηγορίας ωστόσο ήταν γεμάτο και αυτή την εβδομάδα. Με επτά αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Κοκώνης της Φίλας και με πέντε αγωνιστικές ο Φώνιανης της ίδιας ομάδας, για όσα καταγράφηκαν στο Φύλλο Αγώνα κόντρα στον Αστέρα Νίκης. Ενώ στον Κούκλο του Αετού Λουτρών επιβλήθηκε ποινή πέντε αγωνιστικών για την αποβολή του στο ματς με τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας.

Τέλος, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου κάλεσε σε απολογία την Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα και την έκθεση του Παρατηρητή του αγώνα με αντίπαλο τη Θύελλα Πηγής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey