Πέρασε από την Αγ. Παρασκευή ο Αετός

17/12/2022 - 17:57 Τελευταία τροποποίηση στις 18/12/2022 - 14:51

Νικηφόρο πέρασμα για τον Αετό από την έδρα του Διαγόρα 0-2 που του δίνει μεγαλύτερο αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής, ο Όλυμπος νίκησε στο δεύτερο ντέρμπι τον Αιγέα 1-0, ο Οδυσσέας Ελύτης επιβλήθηκε 1-3 κόντρα στη Φίλια, η Αναγέννηση κέρδισε 0-1 τον Ανδρονικά και η Προοδευτική 1-2 τον Αρίωνα.

Διπλό τίτλου για τον Αετό

Ο Αετός υποχρέωσε στην πρώτη εντός έδρας ήττα τον Διαγόρα, στο πιο δυνατό παιχνίδι της αγωνιστικής και αύξησε τη διαφορά του στους 6 βαθμούς από τον αντίπαλο του. Το σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος, με τον Κουνιάρη στο 17' με πλασέ από κοντά να βρίσκει δίχτυα για το 0-1 και τον Καλαφάτη μετά από στρώσιμο του Μιχαλάκη να σημειώνει το 0-2 στο 42ο λεπτό. 

Στην επανάληψη, ο Αετός απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα με το Γόμο να αποκρούει πέναλτι που εκτέλεσε ο Σεφουλάϊ. Ο Διαγόρας στο 79' είχε δοκάρι με τον Τριλιανό, όπως και ένα καλό σουτ με τον Μπουρού. Οι γηπεδούχοι έχουν έντονες διαμαρτυρίες για αποφάσεις του διαιτητικού τρίου.

Λύγισε και τον Αιγέα

Σε έναν αγώνα με εκατέρωθεν φάσεις για τις δύο ομάδες ο Όλυμπος λύγισε τον Αιγέα με γκολ του Βουρλή στο 9ο λεπτό. Ο Όλυμπος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον σκορερ του αγώνα στο 82'.

Πρώτη νίκη για την "Προο"

Το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Προοδευτική 1-2 κόντρα στην ομάδα του Μολύβου. Στο 32' ο Παπάζογλου απέκρουσε το πέναλτι του Νίκου Καραγιάννη, όμως στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 85' ο Μαρούλης ισοφάρισε με σουτ για τον Αρίωνα, όμως ο Καραγιάννης ξανά στο 93' χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Σκάλας Καλλονής.

Νίκη ουσίας για την Αναγέννηση

Με χρυσό σκορερ τον Μάριο Καραγιάννη ο οποίος παραβίασε την αντίπαλη εστία στο 19' με ωραίο πλασέ, η Αναγέννηση πέρασε από την έδρα του Ανδρονικά που παρέμεινε μόνος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στοπ στο σερί της Φίλιας

Επιστροφή στις νίκες για τον Οδυσσέα Ελύτη 1-3 μέσα στη Φίλια, η οποία αγωνίστηκε με λύση ανάγκης κάτω από τα δοκάρια, με τον Νικόλοβ να εκτελεί χρέη τερματοφύλακα. Αν και από το 25' ο Ελύτης αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τσομπανέλλη, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κουρή στο 50', ενώ ο Καλουτζής στο 80' διπλασίασε για τους φιλοξενούμενους. Στο 88' ο Κανόγλου μείωσε 1-2, όμως στο 94' ο Χιώτης διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey