Πρώτη σέντρα στην Α ΕΠΣ Λέσβου

29/09/2023 - 09:51 Τελευταία τροποποίηση στις 29/09/2023 - 13:38

Ξεκινούν για τις ομάδες της Α ΕΠΣ Λέσβου αυτό το Σαββατοκύριακο οι επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 4 και μισή το απόγευμα, στο γήπεδο Παπάδου η Αναγέννηση Γέρας στον πρώτο επίσημο αγώνα για εκείνη, καθώς πήρε την πρόκριση απ' ευθείας στην 2η φάση του κυπέλλου, θα υποδεχθεί τον Αρίωνα Μήθυμνας. Οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν το καλοκαίρι και συμμετέχουν κανονικά στο πρωτάθλημα, ωστόσο βρίσκονται ξανά σε φάση ανασύνταξης μετά την αποχώρηση Μάριου Λουτραγώτη από τον πάγκο. Από την άλλη πλευρά, ο Αρίων με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στη Φίλια, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα στο γήπεδο Μόριας, ο Κεραυνός θα παλέψει κόντρα στον Όλυμπο Αγιάσου, ο οποίος θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Την Κυριακή 1/10, στα Λουτρά ο Αετός έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Αλκιβιάδη, ο οποίος προσπαθεί ακόμη να βρει τα πατήματα του, ενώ ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει και στο γήπεδο Παρακοίλων ανάμεσα στον Ανδρονικά και τον Αιγέα. Πρώτος επίσημος αγώνας επίσης για τις δύο ομάδες, με το σωματείο των Παρακοίλων να κάνει ένα νέο ξεκίνημα δίνοντας χρόνο σε νέα παιδιά και τους φιλοξενούμενους να αποτελούν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Τέλος, η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φίλιας, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τον Διαγόρα. Ενισχυμένες μεταγραφικά και οι δύο ομάδες, έχουν επίσης υψηλές βλέψεις και θέλουν σαφώς το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη νέα κούρσα του πρωταθλήματος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey