Ντέρμπι στην Αγία Παρασκευή Διαγόρας-Αιγέας

19/10/2023 - 11:45 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2023 - 13:02

Η τρίτη αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα με την αναμέτρηση της Αγίας Παρασκευής να μαγνητίζει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού.

Δυνατή δοκιμασία για τις ομάδες του Διαγόρα και του Αιγέα, οι οποίες έχουν θέσει στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και θέλουν να συνεχίζουν νικηφόρα την πορεία τους, ωστόσο το οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν μπορεί να καθορίσει κάτι, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα, ενώ θα ακολουθήσουν και οι αγώνες των play offs.

Την ίδια ώρα στη Φίλια η τοπική ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους βαθμούς με αντίπαλο τον Κεραυνό Αφάλωνα, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η αναμέτρηση στο γήπεδο Παπάδου ανάμεσα στην Αναγέννηση Γέρας και τον Ανδρονικά Παρακοίλων. Προβάδισμα για τη νίκη έχει ο Όλυμπος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αλκβιάδη Κάτω Τρίτους.

Τέλος, ο αγώνας του Αετού Λουτρών με τον Αρίωνα Μήθυμνας αναβλήθηκε για τη 1 Νοεμβρίου, μετά από αίτημα του φιλοξενούμενου σωματείου, λόγω της απώλειας του νεαρού ποδοσφαιριστή Χρήστου Ζούζι. Ας σημειωθεί ότι πριν την έναρξη των αγώνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey