"Αντίο" με αιχμές από "Παπαλό" σε Όλυμπο!

05/06/2013 - 20:08 Τελευταία τροποποίηση στις 05/06/2013 - 20:13

Με προσωπική του δήλωση στο «SL» και μη κρύβοντας την απογοήτευσή του για την εξέλιξη που πήραν οι σχέσεις του με τον Πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Μαριγλή, ο Θοδωρής Παπαλόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Όλυμπο Αγιάσου, μετά από τρία χρόνια θητείας του εκεί και δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

Ο πολυνίκης τεχνικός, χωρίς να θέλει να επεκταθεί στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να φύγει από την Αγιάσο, δεν παρέλειψε να στρέψει τα βέλη του προς τον διοικητικό ηγέτη των «πρασίνων», κάνοντας λόγο για «αχαριστία και κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο».

«Όταν σε βασικά ζητήματα προσωπικά και της ομάδας, δίνεις πέντε και έξι φορές προθεσμία για να δοθεί λύση και δεν λαμβάνεις καμία έστω κουβέντα εξήγησης τελικά, δεν μπορείς να συνεχίσεις. Η αχαριστία και η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο ήταν αυτό που βίωσα το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.

Ωστόσο φεύγω σαν φίλος και ευχαριστώ θερμά τον υπέροχο κόσμο του Ολύμπου, τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στην ομάδα αλλά και όλους τους παίκτες που δουλέψαμε μαζί αυτά τα τρία χρόνια. Εύχομαι το καλύτερο…», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του έμπειρου προπονητή που η φημολογία των τελευταίων ημερών αναφορικά με τον επόμενο πάγκο που θα κοουτσάρει, οργιάζει πως επιστρέφει σε… γνώριμα προπονητικά λημέρια, όπου κατέγραψε στο πρόσφατο παρελθόν μεγάλες επιτυχίες…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey