Λαλάς: "Στον Αιολικό ή πουθενά"

29/06/2013 - 14:22

Lalas_Olympos_Liontarakia_thermi1Σαφές μήνυμα προς κάθε αποδέκτη έστειλε ο Τόλης Λαλάς στην τελευταία συνάντηση που είχε με τη νέα διοίκηση που εξελέγη στον Όλυμπο Αγιάσου.

Ο πρώτος σκόρερ της Α' Κατηγορίας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Λέσβο, είχε επαφή με το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας της Αγιάσου, που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου την περασμένη εβδομάδα. Στη συζήτηση που έγινε, ο Λαλάς ήταν κατηγορηματικός σχετικά με τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "ή θα παίξει φέτος στον Αιολικό ή θα κάτσει σπίτι του...".

Ο νεαρός επιθετικός, που μετρά 55 γκολ τα δύο τελευταία χρόνια με τον Όλυμπο, φόρεσε τη φανέλα των Μυτιληνιών τη σεζόν 2009-10 και έφτασε ξανά πέρυσι κοντά στη μεταγραφή του στον Αιολικό, όμως η τότε διοίκηση των "πρασίνων" είχε ανάψει το κόκκινο φως, ζητώντας υψηλά ανταλλάγματα.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στην τελευταία συνάντηση μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του ΔΣ του Ολύμπου, έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και το δέλεαρ της Super League, με την προοπτική μεταγραφής του παίκτη στην ΑΕΛΚ. Όμως ο Λαλάς ήταν απόλυτος, τονίζοντας πως οι άνθρωποι του Αιολικού τον κέρδισαν αποδεικνύοντάς του ότι τον θέλουν διακαώς στην ομάδα που χτίζεται με στόχο την άνοδο στη Football League 2, αδιαφορώντας -όπως είπε χαρακτηριστικά- για τους ήχους από τις σειρήνες ομάδων που αγωνίζονται ακόμα και στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Κάτι που σημαίνει πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο διοικήσεων και ο παίκτης να ντυθεί στα κυανόλευκα. Στον Αιολικό περιμένουν την απάντηση του Ολύμπου, ενώ παράλληλα έχουν προχωρήσει αισθητά το μεταγραφικό σχεδιασμό. Όπως τόνιζε μάλιστα ο Σταύρος Γριπιώτης σε επικοινωνία που είχε το "SL" μαζί του, όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο και οι μεταγραφές θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey