Και τυπικά στο Διαγόρα ο Κ. Κουνιαρέλλης!

15/07/2013 - 19:44

kouniarellisΣτην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κυριάκου Κουνιαρέλλη, βαδίζει η διοίκηση του Διαγόρα, ενισχύοντας με τη σταθερή αξία του έμπειρου χαφ τη μεσσαία γραμμή του.

Ο Κουνιαρέλλης όπως σας είχε αποκαλύψει το "SL" είχε συμφωνήσει από καιρό με τους ανθρώπους της Αγίας Παρασκευής και ανέμενε την καθοριστική επαφή του με τη διοίκηση του Ατρομήτου Αγία Μαρίνας για να εξασφαλίσει τη μεταφορά του δελτίου του.

Η επαφή αυτή λοιπόν έγινε σε πολύ καλό κλίμα τόσο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και από την πλευρά των Φώτη Αλεξανδρή και Χρυσόστομου Χατζηκυριαζή κι έτσι ο Διαγόρας είναι έτοιμος να ανακοινώσει μία μεγάλη μεταγραφή που συνειρμικά φέρνει αναμνήσεις από την πρώτη επιτυχημένη τους συνεργασία το 2006-2007 που έφερε την ομάδα της Αγίας Παρασκευής ξανά στην κορυφή της Λέσβου.

Οι συστάσεις τώρα για τον Κυριάκο Κουνιαρέλλη είναι περιττές, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο δυναμικούς και ταλαντούχους χαφ στο νησί και είναι αναμφίβολα παίκτης επιπέδου εθνικών κατηγοριών. Με εμπειρία και συμμετοχές στο παρελθόν στην άλλοτε Δ'  Εθνική τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και με το Διαγόρα αργότερα, ο 32χρονος μέσος θέλει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και να συνδυάσει το όνομά του με μία ακόμη παρουσία της Αγίας Παρασκευής στα "μεγάλα σαλόνια".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαγόρας τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει κι άλλα μεταγραφικά μέτωπα που στην ανακοίνωσή τους θα προκαλέσουν αίσθηση που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρωσής τους. Τα ανοιχτά αυτά μέτωπα μοιάζουν με την περίπτωση Κουνιαρέλλη, δηλαδή υπάρχει δεδομένη συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές και αναμένεται το ξεκαθάρισμα με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν τα δικαιώματά τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey