Έκλεισε και τον "Βουρ" ο Διαγόρας!

15/07/2013 - 20:07 Τελευταία τροποποίηση στις 15/07/2013 - 20:36

Olympos_Vourgoutzis_Gera_panigyriko1Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκεται ο Διαγόρας, καθώς μετά την αίσια έκβαση της υπόθεσης του Κυριάκου Κουνιαρέλλη, η διοίκηση της ομάδας εξασφάλισε την υπογραφή και του Παναγιώτη Βουργουτζή ανεβάζοντας επίπεδο στην επιθετική του γραμμή με τον πολυθεσίτη δυναμικό επιθετικό.

Ο Παναγιώτης Βουργουτζής ήταν δεδομένο ότι θα αποχωρούσε από τον Όλυμπο Αγιάσου στο τέλος της περσινής σαιζόν και ο Διαγόρας με τον Θοδωρή Παπαλόπουλο στον πάγκο του, είχε σαφέστατα τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που κινούνταν για την απόκτησή του.

Οι δύο πλευρές δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να έρθουν σε συμφωνία μεταξύ τους -παρά το ότι ήταν και ο Αιολικός ένας εκ των υποψηφίων να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του- και το κίνητρο του πρωταθλητισμού σε συνδυασμό με την παρουσία του Παπαλόπουλου στην τεχνική ηγεσία, διευκόλυναν τον "Βουρ" στο να επιλέξει την Αγία Παρασκευή σαν νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

Η διοίκηση του Διαγόρα τις τελευταίες ημέρες βρήκε και τη "χρυσή τομή" με την ομάδα της Αγιάσου κι έτσι απομένουν μόνο τα τυπικά για την επίσημη ανακοίνωση μίας ακόμη μεταγραφής από το "επάνω ράφι".

Στα πλέον αξιοσημείωτα της περίπτωσης του Παναγιώτη Βουργουτζή που κατέκτησε πρόπερσι τον τίτλο του πρωταθλητή με τον Όλυμπο και έχασε στο νήμα την περσινή κούρσα από την Αναγέννηση Γέρας, είναι πως στον ενάμιση χρόνο που αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες, δεν μετρά ούτε μία ήττα σε αγώνα πρωταθλήματος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey