Δεν προχώρησε με Ayvalıkgücü, πάει Αθήνα...

22/08/2014 - 20:06

Στην απόφαση να μεταβούν στην Αθήνα για φιλικά το επόμενο Σαββατοκύριακο, μετά τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πλευρά της Ayvalıkgücü για μια αναμέτρηση στη γειτονική Τουρκία, πήρε η διοίκηση του Αιολικού. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα ταξιδέψει στην Αττική στις 29 Αυγούστου, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Βάρης το Σάββατο (30/8). Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται συζητήσεις για ένα ακόμα παιχνίδι προετοιμασίας την Κυριακή (31/8) με ομάδα της Football League 2, πριν την αναχώρηση της ομάδας για το ταξίδι της επιστροφής στη Μυτιλήνη, ενώ ένα τρίτο συνολικά ματς το βράδυ της Παρασκευής -αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα- απορρίφθηκε από τον Βαγγέλη Γούτη, αν και υπήρξε διάθεση από την πλευρά του Πανερυθραϊκού.

Ο προπονητής του Αιολικού θα έχει έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσει στο γήπεδο όλα όσα σχεδιάζει εδώ και ένα μήνα στην προετοιμασία με τους ποδοσφαιριστές του, πριν την πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στις 7 Σεπτέμβρη στον "Ταρλά". Πιθανό πάντως είναι και το ενδεχόμενο να δοθεί ένα πρώτο φιλικό τεστ στη Λέσβο, με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, την Πέμπτη 28 Αυγούστου, ώστε να "ξεμουδιάσουν" οι παίκτες από τις διπλές προπονήσεις, πριν τα ματς της Αθήνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey