Πρώτη στον "Ταρλά" και φιλικό με Διαγόρα!

23/08/2014 - 20:16 Τελευταία τροποποίηση στις 23/08/2014 - 20:32

Aiolikos_training_Tarlas_mpales1Οι παίκτες του Αιολικού πάτησαν το απόγευμα για πρώτη φορά το χορτάρι του ανακαινισμένου "Ταρλά", πραγματοποιώντας την παρθενική τους προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, παρουσία φιλάθλων τους μάλιστα, οι οποίοι αψήφησαν τις υψηλές θερμοκρασίες και βρέθηκαν για ένα δίωρο στο πλευρό της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Γούτης και οι παίκτες του πήραν έτσι γεύση από το γήπεδο, που θα χρησιμοποιήσει -όπως όλα δείχνουν- ο Αιολικός στη φετινή Football League 2. Στις τάξεις της ομάδας επικρατούσε συνολικά ενθουσιασμός, ενώ και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες ήταν εκδηλωτικός και χαρούμενος για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα.

Aiolikos_training_Tarlas1Αύριο το απόγευμα μάλιστα, οι φίλοι του Αιολικού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον τοπικό Διαγόρα, σε ματς που θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής με ώρα έναρξης τις 17:30. Αυτό θα είναι παράλληλα το δεύτερο φιλικό των παικτών του Θοδωρή Παπαλόπουλου, που φαντάζουν φέτος ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου.

Oι δύο προπονητές αναμένεται να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους, για τους οποίους τέτοια ματς αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για "ξεμούδιασμα" από τις κοπιαστικές προπονήσεις της προετοιμασίας, διαπιστώνοντας παράλληλα και το βαθμό ετοιμότητάς τους λόγες ημέρες πριν την πρεμιέρα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey