Φιλική νίκη στην Αγία Παρασκευή

25/08/2014 - 12:51 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2014 - 14:52

Aiolikos_Agia_Paraskevi1Αιολικός και Διαγόρας έδωσαν μια φιλική αναμέτρηση στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής το απόγευμα της Κυριακής, με σκοπό να "ξεμουδιάσουν" οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, από την κοπιαστική προετοιμασία των τελευταίων εβδομάδων.

Η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε με σκορ 0-6, σε ένα ματς όπου ο προπονητής Βαγγέλης Γούτης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές 11άδες, βλέποντας την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών εν όψει των φιλικών αγώνων στην Αθήνα. Ο Αιολικός προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-2, χάρη σε γκολ των Παπαζούδη και Μάκη Μουτζούρη. Στην επανάληψη οι Μυτιληνιοί πέτυχαν τέσσερα ακόμα τέρματα με σκόρερς τους Ζαγοριανό, Αναιρούση, Μπακάλη και Μάκη Σαμπάνη, ενώ ο Διαγόρας είχε δύο δοκάρια με τους Γκιάτα και Φιλιανό.

Η εικόνα του Αιολικού ήταν ενθαρρυντική, αφού βγήκαν στο γήπεδο αρκετά πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις από τον Βαγγέλη Γούτη και τον Γιώργο Κομνηνό. Από το διαθέσιμο ρόστερ, δεν πήραν χρόνο συμμετοχής μόνο οι Πασαλίδης και Τόρες, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα χθες μετά από το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν την περασμένη εβδομάδα, στη διάρκεια μιας πρωινής προπόνησης.

Παρά την ήττα και ο Διαγόρας έδειξε καλά στοιχεία, ιδίως στο πρώτο 45λεπτο, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Άλλωστε και για την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου η συγκεκριμένη χρονική περίοδος περιέχει δυνατές προπονήσεις, ενώ δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός πως στην Αγία Παρασκευή ξεκίνησαν αργότερα την προετοιμασία τους, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να μην έχουν την απαραίτητη αγωνιστική φρεσκάδα.

Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο φιλικό ματς για τον Διαγόρα, μετά από μια άνετη νίκη επί του Πολιχνίτου, και σίγουρα ένα πολύ καλό τεστ απέναντι σε έναν αντίπαλο, με περισσότερες λύσεις, που στοχεύει να πρωταγωνιστήσει στη Football League 2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey