Διευκρινήσεις για το φιλικό με Φωστήρα

05/09/2014 - 13:33

Aiolikos_training_Tarlas_mpales1Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού αναφορικά με το αυριανό φιλικό κόντρα στο Φωστήρα, που θα ξεκινήσει στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Από την ομάδα της Μυτιλήνης διευκρινίζεται πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας στις θέσεις των VIP δικαιούνται δωρεάν είσοδο στο γήπεδο, όπως επίσης και όσοι προμηθευτούν κάρτα διαρκείας αντίστοιχης κατηγορίας την ημέρα του αγώνα, κατά την προσέλευσή τους στο Στάδιο.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10€, ενώ για τους νέους ηλικίας 12 έως 16 ετών η τιμή είναι στα 5€. Σημειώνεται ότι τα παιδιά ηλικίας έως 11 ετών εισέρχονται δωρεάν. Όπως έγινε γνωστό οι πόρτες του Σταδίου Μυτιλήνης θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα. Οι κάτοχοι προσκλήσεων θα καθίσουν στις διακεκριμένες θέσεις.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων από τους φιλάθλους, θα γίνεται προπώληση αυτών από τα γραφεία του συλλόγου το απόγευμα της Παρασκευής (5/9) από τις 19:30 έως τις 21:30. Επίσης, εκτάκτως σήμερα (19:30 – 20:30) θα δίνονται αριθμοί καθισμάτων, στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, με την προσκόμιση της κάρτας, στα Γραφεία του συλλόγου επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (1ος όροφος), πάνω από το κατάστημα αθλητικών ειδών "Sport 2000" του Γιάννη Μανούσου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey