"Πρόβαρε" Γ' Εθνική!

06/09/2014 - 22:26 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2014 - 23:59

Aiolikos_Fostiras1-1_tarlas1Επιτυχημένο αγωνιστικά ήταν το φιλικό τεστ του Αιολικού απέναντι στον Φωστήρα, που έληξε ισόπαλο με 1-1 και αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε για τους Μυτιληνιούς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Μπροστά σε περίπου 1000 φιλάθλους, ο Αιολικός αγωνίστηκε κόντρα στον άλλοτε "Φονέα των γιγάντων" της Football League και τα πήγε πολύ καλά, δεδομένου ότι αντιμετώπισε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, που πέρυσι μάλιστα πάλεψε για την άνοδό της στη Super League μέσω των playoffs, ενώ και φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει υπό τις οδηγίες του Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι βραβεύτηκε πριν την έναρξη του αγώνα τόσο από τη διοίκηση του Αιολικού, όσο και από το Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Μυτιλήνη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γούτης έδειξε ως ένα βαθμό σε ποιους έντεκα δείχνει να εμπιστεύεται τη δεδομένη στιγμή, αν και στις δηλώσεις του μετά τη λήξη δεν παραδέχθηκε πως έχει καταλήξει στο βασικό κορμό της ομάδας. Ο αγώνας δεν είχε έντονο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, παρά το ότι ο κόσμος του Αιολικού προσπαθούσε με τη φωνή του να "σπρώξει" τους παίκτες προς τη νίκη. Ο Φωστήρας, που ήρθε στη Λέσβο με τους περισσότερους από τους βασικούς του παίκτες -αν και πολλοί εξ' αυτών έπαιξαν και χθες φιλικό στην Αθήνα απέναντι στον Άλιμο (ήττα με 1-2)- δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ και ο Αιολικός έδειξε "κουμπωμένος", προτιμώντας να σηκώσει την μπάλα στις περισσότερες επιθέσεις του.

Aiolikos_Fostiras1-1_tarlas2Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Μαγγανάς πέρασε αναγκαστικά εκτός αγώνα λόγω τραυματισμού και στην ανάπαυλα ο Γούτης προτίμησε να κάνει ελάχιστες αλλαγές. Αν και ο Αιολικός βρήκε τα πατήματά του, ο Φωστήρας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό, μετά από μια εκτέλεση φάουλ και μια... ολιγωρία των αμυντικών, που έδωσε τη δυνατότητα στον Μακρίδη να πλασάρει εύστοχα τον Μάππα. Η ομάδα της Μυτιλήνης πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε με τον Μαλακό (75'), λίγα λεπτά αφότου εκείνος πέρασε στο ματς. Οι "κυανόλευκοι" είχαν και δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σεραφίγγο, ενώ διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι σε ανατροπή του Μπακάλη. Παράπονα έχει όμως και ο Φωστήρας για μη υπόδειξη πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή.

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μάπας, Τόρες, Μαγγανάς (43' λ. τρ. Μ. Μουτζούρης), Μπακάλης, Παπαζούδης, Γ. Σαμπάνης, Γάλας, Μίχος, Λαλάς, Μιχαλάκης, Ζαγοριανός. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Πασαλίδης, Γεωργιόπουλος, Σεραφίγγος, Μ. Σαμπάνης, Καδής, Χρ. Μουτζούρης, Μαλακός, Λένγκα, Γόμος

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Πίτκα, Αχείμαστος, Ζυγογιάννης, Βλάχος, Μουκίδης, Ποτουρίδης, Ράμα, Κανελλόπουλος, Μπαστάνης, Μακρίδης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ανδρούτσος, Σιόπης, Μπασάνης, Γροπιτσάρης, Μπελέρης και Ψυχογιός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey