Το "ευχαριστώ" της διοίκησης

08/09/2014 - 11:52 Τελευταία τροποποίηση στις 08/09/2014 - 12:29

Tarlas_Aiolikos_Fostiras_kosmosΑνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού, μέσω της οποίας ευχαριστεί δημόσια τους κ.κ Αθανασίου, Γιακαλή και Βουνάτσο, οι οποίοι συνέβαλαν ο καθένας από τη θέση του, ως προς την υλοποίηση της ανακαίνισης του "Ταρλά", δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες της Λέσβου να αγωνίζονται σε ένα γήπεδο - στολίδι, αλλά και στους φιλάθλους να απολαμβάνουν τους αγώνες σε ιδανικές συνθήκες.

Παράλληλα απευθύνει ευχαριστίες και προς το φίλαθλο κόσμο για την αθρόα προσέλευσή του στο φιλικό αγώνα του Αιολικού με τον Φωστήρα, υποσχομένη πως από την πλευρά της θα κάνει τα πάντα για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός και η οικογένεια Τρύφων ,με την ευκαιρία του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με τον Φωστήρα επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της στους ανθρώπους του τόπου μας που συνέβαλλαν καθοριστικά στο να απολαμβάνουμε πλέον αγώνες σε ένα γήπεδο «στολίδι» για τον λεσβιακό αθλητισμό.

Η ανακαίνιση του δημοτικού σταδίου της Μυτιλήνης εμπεριέχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς αποτελεί την αφετηρία για την επιστροφή του ιστορικού μας σωματείου στην φυσική του έδρα, που είναι από τις πιο σύγχρονες στο πρωτάθλημα της Football League.

Ως εκ τούτου, συγχαίρει και ευχαριστεί δημόσια τρεις ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα, ο καθένας από την θέση που κατείχε για την υλοποίηση του κομβικού αυτού έργου για τον Λεσβιακό αθλητισμό. Αυτοί είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου για την καθοριστική και ουσιαστική συμβολή και εποπτεία του σε όλες τις φάσεις του έργου, τον απελθόντα Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Νάσο Γιακαλή, ο οποίος επί πέντε συναπτά έτη ήταν Πρόεδρος της ομάδας μας στο παρελθόν και ανέλαβε την υλοποίηση των εργασιών της ανακαίνισης, καθώς και τον απελθόντα Δήμαρχο Λέσβου Δημήτριο Βουνάτσο.

Ο Αιολικός αποτελεί μία «οικογένεια» και είναι ένα σωματείο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνία της Μυτιλήνης και της Λέσβου διαχρονικά. Ως αποτέλεσμα αυτού, επιβραβεύει και αναγνωρίζει εκείνους που εξυπηρετούν το καλό του τόπου και των πολιτών της Λέσβου, πέραν πολιτικών πεποιθήσεων και σκοπιμοτήτων.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που με την αθρόα προσέλευση τους και το δυναμικό τους παρόν, βρέθηκαν και πάλι δίπλα στην ομάδα μας. Ο κόσμος του Αιολικού αποτελεί τον πιο δυνατό σύμμαχο μας στην αναγέννηση του Αιολικού και κομβικό κρίκο στην παρουσία μας φέτος στην Football League 2. 

Από την πλευρά μας θα κάνουμε όσα μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Με πίστη, οργάνωση, υπευθυνότητα και σεβασμό στην ιστορία μας και στο φίλαθλο κοινό της Λέσβου ξεκινάμε μαζί αυτή τη δύσκολη χρονιά ,για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey