Ευχαριστίες Αθανασίου σε διοίκηση και Τρύφων

09/09/2014 - 13:47

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, αναφορικά με την απονομή πλακέτας που του έγινε από τη διοίκηση του Αιολικού και την οικογένεια Τρύφωνα, ως προς τις προσπάθειες που κατέβαλλε για την ανακαίνιση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Σε αυτή σημειώνονται τα εξής: "Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κος Χαράλαμπος Αθανασίου ευχαριστεί δημόσια τον Αιολικό και την οικογένεια Τρύφωνα, για την απονομή πλακέτας τιμής ένεκεν για τις προσπάθειές του σχετικά με την ανακαίνιση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στον πρώτο αγώνα του Αιολικού για τη φετινή χρονιά, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, δεσμεύεται για συνάντηση με τη Διοίκηση του Αιολικού και την οικογένεια Τρύφωνα για να τους ευχαριστήσει και από κοντά, ενώ συγχρόνως θα συζητήσουν για το μέλλον του αθλητικού σωματείου, αλλά και για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Λεσβιακό αθλητισμό.

Τέλος, θα είναι δίπλα στα αθλητικά σωματεία του νησιού σε όλες τις προσπάθειές τους."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey