Φιλική νίκη επί της Αναγέννησης Γέρας

17/09/2014 - 15:03 Τελευταία τροποποίηση στις 17/09/2014 - 15:38

Aiolikos_Fostiras1-1_tarlas1Φιλικό αντί προπόνησης έπαιξαν χθες οι παίκτες του Αιολικού με την Αναγέννηση Γέρας, που παρουσιάστηκε πάντως με αρκετές ελλείψεις στη σύνθεσή της. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-5 για την ομάδα της Μυτιλήνης, με τον Βαγγέλη Γούτη να δίνει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ιδιαίτερα στο προηγούμενο φιλικό με τον Φωστήρα.

Στον αγώνα χρησιμοποιήθηκαν και οι δύο Σενεγαλέζοι, οι οποίοι βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στη Μυτιλήνη και προπονούνται με την ομάδα του Αιολικού. Ο λόγος για τα αδέρφια Μεντί, Κριστιάν και Σάιμον, που πήραν χρόνο συμμετοχής και συνέχισαν να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις. Για τον Κριστιάν, το "SL" σας είχε ενημερώσει από τις 31 Ιουλίου, ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Αιολικό, οι παράγοντες του οποίου προσπαθούν να ξεπεράσουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του. Σημειώνεται ότι η περίπτωση του Σάιμον είναι ακόμα πιο δύσκολη, όμως οι "κυανόλευκοι" δεν το βάζουν κάτω.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Αιολικός παρατάχθηκε με τους Γόμο κατώ από τα δοκάρια, Μπράκουλα και Χρήστο Μουτζούρη ακραία μπακ, Τριλιανό και Γιώργο Σαμπάνη στο κέντρο της άμυνας, τους Καδή, Μαλακό και Μάκη Σαμπάνη στον άξονα, τον Πασαλίδη και τον Σάιμον Μεντί ακραία χαφ και προωθημένο τον Κριστιάν Μεντί. Οι Μυτιληνιοί προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο, χάρη σε γκολ του Σαιμόν Μεντί και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάκη Σαμπάνη, μετά από ανατροπή του Κριστιάν Μεντί. 

Στην επανάληψη, ο Γούτης έκανε ελάχιστες αλλαγές περνώντας στο ματς τους Παπαδόπουλο και Μιχαλακέλλη. Ο Αιολικός πέτυχε τρία ακόμα τέρματα με τους Μάκη Σαμπάνη, Μιχαλακέλλη και Παπαδόπουλο για το τελικό 0-5, απέναντι σε μια Αναγέννηση Γέρας που δεν είχε στο συγκεκριμένο ματς λύσεις από τον πάγκο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι σαφώς πιο έτοιμος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey