Σήμερα κρίνεται του Λαλά!

17/09/2014 - 15:05

aiolikos_fostiras_1-1_lalas1Από ώρα σε ώρα αναμένεται η έκδοση της απόφασης αναφορικά με τον Τόλη Λαλά και τη διαμάχη που έχει προκύψει με τον Όλυμπο Αγιάσου, σχετικά με το αν ο παίκτης έμεινε ορθώς ελεύθερος από την ΕΠΟ μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπου έπαιξε με τον Αιολικό.

Σήμερα ήταν η σειρά της ΕΠΣ Λέσβου να καταθέσει τις απόψεις της, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί οι αντίστοιχες καταθέσεις των παραγόντων του Ολύμπου, του Αιολικού, αλλά και του ποδοσφαιριστή. Η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια μετά την αμφισβήτηση -από την ομάδα της Αγιάσου- της απόφασης της Ομοσπονδίας να κατατάξει τον παίκτη ως ελεύθερο, την 1η Ιουλίου.

Ο Λαλάς, που ανήκε στην ομάδα της Αγιάσου, μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2013 στον Αιολικό και αγωνίστηκε τη σεζόν 13-14 με την ομάδα της Μυτιλήνης στο τοπικό πρωτάθλημα. Οι δύο διοικήσεις είχαν συμφωνήσει να παραχωρηθεί ο παίκτης με υποσχετική, όμως αυτό δεν μπορούσε να γίνει μιας και ο παίκτης είχε συμπληρώσει το 24ο έτος της ηλικίας του. Μόνος τρόπος να μη χαλάσει τότε η μετακίνηση του παίκτη, ήταν αυτή να πραγματοποιηθεί με κανονική μεταγραφή.

Πρακτικά για την ΕΠΟ, ο παίκτης θεωρήθηκε και τυπικά ελεύθερος από τη στιγμή που ο Αιολικός -ως όφειλε ηθικά- αποδέσμευσε τον ποδοσφαιριστή στις 30 Ιουνίου, στη λήξη της περιόδου. Όμως έκτοτε οι συζητήσεις μεταξύ Ολύμπου, Λαλά και Αιολικού δεν κατέληξαν πουθενά και παρά τη δεδομένη επιθυμία του πρώτου σκόρερ της Α' Κατηγορίας να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική, ακόμα και σήμερα παραμένει ελεύθερος, αν και προπονείται κανονικά με τον Αιολικό.

Δεδομένου ότι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και των δύο ομάδων ξεκινούν το σαββατοκύριακο, το θέμα του δελτίου του πρέπει να λυθεί άμεσα ώστε να επισημοποιοηθεί η όποια μεταγραφή και ο παίκτης να έχει στο εξής δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΟ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey